Volvo FE, un membru al familiei Volvo

Membru al familiei

Designul aerodinamic, ușor rotunjit. Liniile și elementele grafice îndrăznețe. Farurile în formă de V reprezentând sigla Volvo. Este adevărat că Volvo FE este mai mic, dar acest lucru înseamnă și că este agil și ușor, două caracteristici foarte apreciate pentru operațiile în apropierea orașelor. Vă prezentăm un adevărat membru al familiei Volvo.

Noul aspect al autocamionului Volvo FE

O marcă a distincției

Noul model al autocamionului Volvo FE este caracterizat prin ridicarea clasicei sigle Volvo de pe grilă într-o poziție mai înaltă și mai proeminentă. Acest lucru creează impresia unui parbriz mai mare, șoferul pare „mai aproape” de șosea, iar autocamionul pare mai puțin intimidant în traficul aglomerat.  

Cabina noului Volvo FE scade rezistența aerului

Să treacă aerul

Modelul dinamic, ușor rotunjit al autocamionului Volvo FE reduce rezistența aerului, crescând manevrabilitatea și economisind combustibil. Cu modelul distinctiv sub formă de fagure, grila frontală îmbunătățește admisia aerului, ceea ce facilitează o răcire mai bună a motorului și procesul de tratare ulterioară a gazelor de eșapament.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

VT

Opriți-vă și uitați-vă

Decideți singur dacă autocamionul Volvo FE este cel mai frumos autocamion de distribuție pe care l-ați întâlnit. Vizitați un centru Volvo Trucks.

Contactaţi-ne