Scaunul reproiectat pentru Volvo FE este acum și mai sigur

Stați relaxat. Cuplați centura. Fiți în siguranță.

Scaunul și sistemul de ancorare consolidate minimizează mișcarea înainte în cazul unui accident. Suportul pentru gât a fost reproiectat pentru a menține capul nemișcat și bine protejat. Iar centura de siguranță încorporată asigură o rezistență superioară în caz de impact. După ce ați acoperit aspectele legate de siguranță, tot ce vă rămâne este să alegeți culoarea centurii, negru sau roșu săritor în ochi?

Sistemele de protecție antiîmpănare pe autocamionul Volvo FE

Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur

Sistemele de protecție anti-împănare față și spate sunt concepute să împiedice blocarea vehiculelor mai mici sub autocamion în cazul unei coliziuni, reducând riscul de vătămare a pasagerilor. Iar Programul nostru electronic de stabilitate reduce în mod eficient riscul de derapaj și de răsturnare. În situații riscante, acesta intervine instantaneu prin reducerea puterii motorului și prin aplicarea frânelor separat pe fiecare roată a autocamionului și a remorcii.

Citiți mai multe despre sistemele noastre de siguranță
Oferă cele mai bune posibilități de a vedea și de a fi văzut

Vizibilitate sporită

Decideți ce vedeți cu ajutorul oglinzilor exterioare controlate electronic. Fiți mai vizibil pentru alții cu ajutorul farurilor de zi. Vedeți mai multe în spații restrânse prin ferestrele laterale suplimentare. Și supravegheați încărcătura prin luneta opțională.

Bara de protecție din trei bucăți a autocamionului Volvo FE

Bară de protecție din trei bucăți

Colțurile de oțel asigură rezistența la impact a barei de protecție, reducând riscul de avarii și reparațiile costisitoare. În cazul unei coliziuni, părțile separate izolează impactul, iar dumneavoastră va trebui să înlocuiți doar secțiunile deteriorate.

Volvo FE cu un sistem de alarmă avansat, controlat de la distanță

Un sistem sigur

Sistemul de alarmă modern, controlat de la distanță vă ajută să păstrați autocamionul Volvo FE în siguranță. Activat ușor în cazul musafirilor nepoftiți care încearcă să deschidă ușile sau să umble la vehicul, vă oferă un plus de siguranță atunci când sunteți departe de autocamion.

Răsfoiți echipamentele de siguranță opționale de la Volvo

Caracteristici suplimentare de siguranță opționale

Aveți nevoie de o vestă reflectorizantă? De o lampă de avertizare portabilă? Vă puteți echipa autocamionul Volvo cu toate elementele de siguranță suplimentare de care aveți nevoie.

VT

Caracteristici de siguranţă

Un reprezentant Volvo Trucks vă va prezenta cele mai moderne caracteristici de siguranță pentru cabină, de nivel mondial.

Contactaţi-ne