Noile motoare cu consum eficient de combustibil pentru Volvo FE

Motorul urban

Autocamionul Volvo FE prezintă un motor recent proiectat. Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, cu o curbă de cuplu mai largă și mai plată, cu acumulare mai rapidă de putere (chiar și la turații mici), asigură un răspuns rapid, viteză medie ridicată și manevrabilitate excelentă. Ca să puteți parcurge mediul urban mai eficient și să respectați programul.

Faceți cunoștință cu motorul D8K
Cutia de viteze I-Shift care economisește combustibil

Sistemul I-Shift: simplu, de încredere și foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

Pentru prima dată, Volvo FE este disponibil cu I-Shift. Maximizează performanța și eficiența, monitorizând și răspunzând la greutatea vehiculului, înclinarea drumului, viteză și accelerație; prin urmare, economisește combustibil. Aplicația software de bază poate fi adaptată cu ușurință pentru cerințe specifice, prin intermediul a două pachete suplimentare – Distribuție și construcții sau Economie de combustibil.

Faceți cunoștință cu I-Shift
Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și primiți un consilier personal pe probleme de combustibil

Consiliere combustibil: reducere constantă

Atingeți-vă mereu obiectivele privind economia de combustibil. Vedeți cum deveniți din ce în ce mai eficient. Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și veți primi un consilier personal pe probleme de combustibil. Cu ajutorul analizei periodice, al recomandărilor profesionale și al asistenței directe, veți economisi combustibil rapid, perfecționându-vă în fiecare an.

Cât ați putea economisi cu Consiliere combustibil?
VT

Descoperiți puterea datelor

Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%.

Dynafleet – monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru inteligent de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet >

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri Volvo de instruire pentru șoferi >

VT

Porniți cu dreptul

Secretul consumului de combustibil constă în a face acest lucru corect de la început. Reprezentantii Volvo Trucks sunt experţi în economia de combustibil. De ce nu îi rugați să vă ajute?

Contactaţi-ne