I-Shift crește productivitatea

I-Shift: cea mai inteligentă cutie de viteze pe care am creat-o vreodată

Simplu, fiabil și foarte eficient, sistemul I-Shift a transformat lumea autocamioanelor. Șoferii o apreciază, deoarece nu are ambreiaj greu de apăsat și nici schimbător greu de manevrat, iar fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată. De asemenea, economisește combustibil până la 5%, prin urmare, este apreciată și de operatori.

Cabina Volvo FE oferă atât confort, cât și accesibilitate la cel mai înalt nivel

Mediul perfect pentru lucru și odihnă

Din momentul în care intrați în autocamionul Volvo FE (utilizând treapta de acces optimizată), până când încheiați activitatea, totul a fost proiectat pentru ca dumneavoastră să fiți mai productiv pe drum. Și să vă simțiți mai bine la sfârșitul zilei.

Priviți în interiorul cabinei
Volvo FE este alimentat de motorul D8K.

Mai multă putere

Puterea de 350 CP pentru motorul D8K face ca Volvo FE să fie mai eficient ca oricând. Șoferii pot realiza mai multe activități în mai puțin timp. Dispun de mai multă putere pentru a fi productivi.

 

Analizați specificațiile lanțului cinematic
Sarcina de 9 tone pe puntea față sporește sarcina utilă.

O tonă în plus pe puntea față

O nouă punte față care permite o sarcină pe punte de până la 9 tone – ceea ce înseamnă o tonă în plus față de modelul anterior. Asta înseamnă și o sarcină sporită sau doar flexibilitatea de a desfășura mai multe tipuri de activități. Și vă ajută să deveniți și mai productiv.

Analizați specificațiile șasiului.
Dynafleet maximizează productivitatea

Dynafleet: maximizați productivitatea

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

VT

Productivitate mai mare

Contactați un reprezentant Volvo Trucks. Va ști exact ce să vă recomande pentru ca afacerea dumneavoastră să fie cât mai productivă cu putință.

Contactaţi-ne