Știm ce se întâmplă pe teren. Ştim cum arată accidentele. De aceea, facem foarte multe teste suplimentare, care nu sunt cerute de legislație.

Carl Johan Almqvist

Director pentru siguranța traficului și a produselor, Volvo Trucks

Interior

Sistemul de siguranță al scaunelor Volvo FE

Sistemul de siguranță al scaunelor

În interiorul Volvo FE, șoferii sunt protejați în mod corespunzător. Sistemul de ancorare a scaunelor și întreaga structură a cabinei au fost ranforsate și au trecut toate testele riguroase la care sunt supuse cabinele noastre.

Testul de alcoolemie Volvo FE

Testul de alcoolemie

Transmiteți limpede mesajul potrivit căruia consumul de alcool nu are ce căuta în condiții de trafic. Testul de alcoolemie poate fi montat din fabrică și elimină orice îndoială pentru șoferi și clienții serviciilor de transport cu privire la cât de mult luați în serios problema siguranței în trafic.

Cabina cu acces coborât Volvo FE

Cabina cu acces coborât

În versiunea de cabină cu acces coborât nu doar că puteți intra în cabină și ieși din ea mai ușor. Veți dispune, de asemenea, de o perspectivă mai bună de-a lungul cabinei.

Centură de siguranță integrată Volvo FE

Centură de siguranță integrată

Aproape jumătate dintre toate accidentele de autocamioane pot fi evitate prin folosirea unei centuri de siguranță – gândiți-vă la asta când vă veți urca în autocamion data viitoare. În cazul autocamionului Volvo FE, acestea sunt integrate în structura scaunelor.

Exterior

Sistemul de protecție anti-împănare Volvo FE

Sisteme de protecție anti-împănare

Integrată în partea din față, din spate sau pe laterale – pentru protecția celorlalți participanți la trafic în cazul producerii unei coliziuni. Sistemul împiedică prinderea sub autocamion a unor vehicule de mai mici dimensiuni.

Iluminare Volvo FE

Iluminare

Unitatea de faruri oferă iluminat inteligent într-un sistem compact. Luminile de poziție față și luminile de zi au fost, de asemenea, integrate. Autocamionul rămâne vizibil pentru ceilalți participanți la trafic. 

Vizibilitatea completă Volvo FE

Vizibilitate în toate direcţiile

Acest aspect este esențial pentru operațiunile derulate în condiții de siguranță în regiunile urbane. Volvo FE dispune de o plasare optimă a oglinzilor, de un parbriz generos, cu marginea inferioară coborâtă, și de ferestre de mari dimensiuni în portiere. În felul acesta, puteți vedea cu ușurință ce se întâmplă în jurul autocamionului.

Sistemele de siguranță activă Volvo FE

Sisteme de siguranță activă

Camionul vă va veni în ajutor. Faceți o scurtă trecere în revistă a sistemelor active de siguranță Volvo Trucks aflate în uz. 

Discuție despre siguranța Volvo FE

Ce se întâmplă dacă?

Directorul pentru siguranța traficului și a produselor dezvăluie secretele sistemelor noastre de siguranță activă și modul lor de funcționare.

VT

Tratați siguranța cu seriozitate

Un reprezentant Volvo Trucks este gata să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță din dotarea autocamionului Volvo FE.

Contactaţi-ne