Volvo FH v-a garantat profitabilitatea încă din 1993. Și acesta nu-i decât începutul

Încă de la lansarea sa cu douăzeci și cinci de ani în urmă, Volvo FH a stabilit noi standarde în ceea ce privește activitatea de transport. Lucrurile nu stau diferit nici când este vorba despre productivitatea și profitabilitatea activității. Pentru a sărbători acest aspect, promitem că Volvo FH va progresa și mai departe. Acest lucru înseamnă disponibilitate și mai mare și soluții de siguranță noi și inovatoare, care accelerează cursa către standardul de emisii zero.

Visul oricărui șofer încă din prima zi.
Iar asta nu se va schimba niciodată

Șoferii sunt adevărații eroi ai autocamioanelor. Iar Volvo FH a fost mereu proiectat pentru a le oferi un mediu de lucru sigur, ergonomic și confortabil. Știm că inovațiile noastre au schimbat în bine viața de zi cu zi a șoferilor și că mai sunt încă multe de făcut. Pentru că, în timp ce vom continua să îmbunătățim performanța autocamioanelor, un lucru va rămâne întotdeauna constant – Volvo FH este visul oricărui șofer.

Persoană care sudează

La lucru pentru a asigura succesul Volvo FH

Acum 25 de ani, primul Volvo FH a ieșit de pe linia de producție din fabrica Tuve. De atunci au fost produse multe alte autocamioane Volvo FH, și multe altele vor fi produse de aici încolo. Aruncați o privire asupra fabricilor și cunoașteți angajații din întreaga lume care sunt parte a călătoriei FH, unii dintre ei fiind prezenți încă din momentul când a început totul.
 

Urmăriți mai mult >
 

Nu ratați episoadele anterioare – vizionați istoricul și evoluția Volvo FH – cel care a schimbat regulile jocului.

Episodul 3 – Promisiunea pe care Volvo FH le-o face clienților >

Episodul 2 – Cum a devenit Volvo FH alegerea principală a șoferilor >

Episodul 1 – Din culisele proiectării autocamionului Volvo FH >

Femeie în interiorul unei fabrici

Generațiile își dau mâna la uzina de motoare din Skövde

În 1993, când a fost lansat primul Volvo FH, Daniel lucra de câțiva ani la linia de asamblare din Skövde. În același moment temporal, Nesma nici măcar nu se născuse încă. Astăzi, ei sunt colegi și muncesc din greu în fiecare zi pentru a livra inima autocamionului Volvo FH – motorul. 
 

Aflați mai multe > 
 

Asigurați-vă că nu ratați celelalte articole despre Volvo FH.

Motorul D12 >

Siguranța ca factor de reducere a costurilor >

Volvo FH – autocamionul tuturor >

25 de ani de inovație >

Grup de oameni alături de Volvo FH

25 de saluturi din partea angajaților din întreaga lume

Volvo FH face parte din familia Volvo Trucks începând din anul 1993. Iar oamenii sunt cei care continuă să dezvolte, să proiecteze și să construiască Volvo FH – fără ei, autocamionul campion, așa cum îl cunoaștem, nici nu ar exista. Faceți cunoștință cu Shilpa din India, inginer mecanic asociat, și cu alți angajați din întreaga lume mândri că lucrează cu Volvo FH într-un fel sau altul, având o mare pasiune în comun.
 

Aflați mai multe >
 

Nu ratați celelalte povestiri captivante despre Volvo FH.

Aflați despre modul în care Volvo FH menține siguranța rutieră > 

Aflați care sunt locurile în care Volvo FH se poate considera acasă > 

Aflați care este evoluția modelului Volvo FH >

Autocamioane Volvo FH înșiruite

Testarea autocamionului Volvo FH în privința capacității de a transporta încărcături mai puțin obișnuite

Mark Farrow a demarat compania MDF Transport împreună cu tatăl său. Astăzi, Mark coordonează integral compania cu sediul în Great Yarmouth, Anglia. Flotele constau doar din autocamioane Volvo, despre care Mark crede că ar contribui susținut la succesul afacerii sale. Faceți cunoștință cu echipa de la MDF Transport. 


Urmăriți mai mult >
 

Nu ratați filmele anterioare despre clienții noștri pentru care Volvo FH face diferența.

Transportul cu autocamionul ca stil de viață – împreună cu Volvo FH >

Crearea unei moșteniri cu ajutorul Volvo FH >

Promisiunea Volvo FH

Promisiunea Volvo FH către clienți

Dovedind performanță superioară, un mediu de lucru excelent pentru șofer și un accent deosebit pus pe siguranță, Volvo FH este autocamionul care vă garantează rentabilitatea activității. Inovațiile nu se opresc niciodată și autocamionul evoluează permanent.

Vizionați filmul
Un șofer într-un Volvo FH

Cum a devenit Volvo FH alegerea principală a șoferilor

Volvo FH a reprezentat opțiunea șoferilor timp de 25 de ani. Acesta a fost obiectivul încă de la început. Și, dat fiind faptul că ne-am concentrat asupra perspectivei șoferilor cu ocazia fiecărei îmbunătățiri, rezultatul constă într-un autocamion care este mai mult decât un loc de muncă. Este un stil de viață.

Vizionați filmul
O fotografie mai veche din fabrică

Povestea din spatele modelului Volvo FH

Inovația nu se oprește niciodată. În 1993, șoselele au fost schimbate pentru totdeauna odată cu lansarea Volvo FH. 25 de ani mai târziu, Volvo FH continuă să forțeze limitele inovațiilor din lumea camioanelor. Succesul a fost precedat însă de multă muncă susținută și de luarea unor decizii dificile.

Vizionați filmul
Volvo FH

25 DE MODURI ÎN CARE VOLVO FH MENȚINE SIGURANȚA RUTIERĂ

Siguranța a reprezentat întotdeauna o valoare de bază pentru Volvo Trucks. Prin teste stricte și dezvoltare constantă, Volvo FH rămâne unul dintre cele mai sigure autocamioane din lume. Uitați-vă pe aceste 25 de fotografii pentru a afla mai multe despre caracteristicile de siguranță ale Volvo FH.

Aflați mai multe
Volvo FH în regiuni secetoase

25 de locuri în care Volvo FH se poate considera acasă

Volvo FH funcționează optim într-un loc anume: Pe Pământ. Indiferent că sunt condiții de ploaie, de vânt, de arșiță sau de secetă. Că e vorba de șosele aglomerate sau de spații deschise cât vezi cu ochii. Analizați puțin aceste 25 de locuri și modul în care Volvo FH face față provocărilor.

Aflați mai multe
Volvo FH în culoarea sa roșie de lansare

De 25 de ori Volvo FH a adus inovație

Volvo FH a fost inovator acum 25 de ani când a fost lansat – dar este la fel de inovator și astăzi. Aruncați o privire asupra acestor imagini care arată, în 25 de ipostaze diferite, modul în care a evoluat Volvo FH.

Aflați mai multe
O fotografie de familie a companiei de transport Nord-Spedition

Crearea unei moșteniri de familie – cu ajutorul Volvo FH

În regiunea de nord a Germaniei, Nord-Spedition se bucură de succes cu Volvo FH. Urmăriți modul în care această afacere de familie se raportează la transport ca la un mod de viață.

Vizionați filmul
Șoferii îndrăgesc autocamionul Volvo FH

Șoferii iubesc Volvo FH – iar Volvo FH a fost conceput special pentru șoferi

Volvo Trucks are grijă de șoferi. Iar șoferii îndrăgesc autocamionul Volvo FH. Urmăriți activitatea extraordinară a șoferului brazilian Guilherme.

Vizionați filmul
Volvo FH

Volvo FH – autocamionul tuturor

Volvo FH este optimizat pentru afacerea dumneavoastră. Oriunde s-ar desfășura și oricare ar fi aceasta. Inclusiv în deșerturile toride din Arabia Saudită sau în arhipelagul Svalbard. Aflați mai multe despre modul în care Volvo FH oferă avantaje pentru afaceri și pentru nevoile șoferilor din asemenea zone.

Aflați mai multe
Un autocamion Volvo FH în peisajul islandez

Volvo FH contribuie la încălzirea Islandei

Un proiect geotermic care asigură sursa de căldură corespunzătoare. Volvo FH se achită de sarcina de lucru referitoare la transportul și instalarea noilor conducte.

Aflați mai multe
Inovații Volvo FH

Modul în care Volvo FH continuă să evolueze

În 2018, Volvo FH sărbătorește primii săi 25 de ani de succes. Pentru a conduce progresul, trebuie să o luați întotdeauna înaintea concurenței. Iată câteva exemple despre modul în care Volvo Trucks continuă să conducă progresul.

Aflați mai multe
Volvo FH 25 Year Special Edition într-o regiune agricolă

Volvo FH 25 Year Special Edition

Explorați autocamionul
Găsiți un centru service Volvo Trucks

Descoperiți Volvo FH în detaliu

Puneţi o întrebare. Căutaţi o piesă. Rezervaţi un serviciu. Configuraţi autocamionul ideal. Totul se întâmplă la un centru service Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks