Volvo FH v-a garantat profitabilitatea încă din 1993. Și acesta nu-i decât începutul

Încă de la lansarea sa cu douăzeci și cinci de ani în urmă, Volvo FH a stabilit noi standarde în ceea ce privește activitatea de transport. Lucrurile nu stau diferit nici când este vorba despre productivitatea și profitabilitatea activității. Pentru a sărbători acest aspect, veți primi cu toții un cadou – promisiunea că Volvo FH va progresa și mai departe. Acest lucru înseamnă disponibilitate și mai mare, un concept și soluții de siguranță noi și inovatoare, care accelerează cursa către standardul de emisii zero.

Visul oricărui șofer încă din prima zi.
Iar asta nu se va schimba niciodată

Șoferii sunt adevărații eroi ai autocamioanelor. Iar Volvo FH a fost mereu proiectat pentru a le oferi un mediu de lucru sigur, ergonomic și confortabil. Știm că inovațiile noastre au schimbat în bine viața de zi cu zi a șoferilor și că mai sunt încă multe de făcut. Pentru că, în timp ce vom continua să îmbunătățim performanța autocamioanelor, un lucru va rămâne întotdeauna constant – Volvo FH este visul oricărui șofer.

Din culisele proiectării noului Volvo FH

Din culisele proiectării modelului Volvo FH

Inovația nu se oprește niciodată. În 1993, șoselele au fost schimbate pentru totdeauna odată cu lansarea Volvo FH. 25 de ani mai târziu, Volvo FH continuă să forțeze limitele inovațiilor în materie de transporturi. Succesul a fost precedat însă de multă muncă susținută și de luarea unor decizii dificile.

Vizionați filmul
Inovații Volvo FH

În felul acesta continuă să evolueze Volvo FH

În 2018, Volvo FH sărbătorește primii săi 25 de ani de succes. Pentru a susține progresul, trebuie să o luați întotdeauna înaintea concurenței. Iată câteva exemple despre modul în care Volvo Trucks continuă să evolueze.

Aflați mai multe
Volvo FH în culoarea sa roșie de lansare

25 de ipostaze în care Volvo FH a schimbat lumea

Volvo FH a fost inovator acum 25 de ani când a fost lansat – dar este la fel de inovator și astăzi. Aruncați o privire asupra acestor imagini care arată, în 25 de ipostaze diferite, modul în care a evoluat Volvo FH.

Aflați mai multe
Șoferii îndrăgesc autocamionul Volvo FH

Șoferii iubesc autocamionul Volvo FH – iar autocamionul Volvo FH a fost conceput special pentru șoferi

Volvo Trucks are grijă de șoferi. Iar șoferii îndrăgesc autocamionul Volvo FH. Urmăriți activitatea extraordinară a șoferului brazilian Guilherme.

Vizionați filmul
Găsiți un centru service Volvo Trucks

Descoperiți Volvo FH în detaliu

Puneţi o întrebare. Căutaţi o piesă. Rezervaţi un serviciu. Configuraţi autocamionul ideal. Totul se întâmplă la un centru service Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks