În semn de omagiu adus autocamionului original FH, avem onoarea de a vă prezenta Volvo FH 25 Year Special Edition.
Autocamionul cu un nivel ridicat de echipare este disponibil în două culori de lansare sau în orice altă culoare la alegerea dumneavoastră.
Însă, chiar dacă arată de-a dreptul nemaipomenit, asta nu-i nimic pe lângă felul cum funcționează.

Cinci motive care să vă facă să doriți acest autocamion.

Ediția aceasta a autocamionului este disponibilă pentru o perioadă limitată de timp. Însă aceasta este singura limitare. Autocamionul este proiectat pentru a satisface cerințele ridicate ale vieții la volan și poate fi echipat cu unele dintre cele mai reușite și mai performante caracteristici și inovații precum I-Shift și frâna de motor Volvo+. Pe scurt, este conceput pentru a vă optimiza activitatea.

Un simbol care prezintă benzile Volvo FH 25 Year Special Edition

1. Exteriorul de excepție

Aveți posibilitatea să alegeți culoarea dorită sau să mergeți pe una dintre culorile exclusiviste ale cabinei care au fost alese de noi: Gri închis (Mammoth Tree) și Roșu (Crimson Pearl), cea din urmă fiind o variantă modernă a culorii cabinei originale din 1993. Culorile cabinei și accentele unice sub formă de dungi, dar și emblema ediției de 25 de ani vor scoate cu siguranță în evidență Volvo FH 25 Year Special Edition.

Vedere a interiorului cabinei Volvo FH 25 Year Special Edition

2. Interiorul stilat

Odată ce ați intrat în cabină, s-ar putea să nu mai vreți să plecați de acolo. Interiorul foarte elegant și exclusivist, cu o nuanță accentuată de portocaliu, creează acea notă distinctă, dar subtilă. Siguranța a fost gândită până în cel mai mic detaliu.

Șoferul luând o pauză chiar lângă ocean

3. Visul oricărui șofer

Cabina sigură Volvo FH vă oferă cel mai confortabil și mai protejat spațiu de lucru. Nu numai pentru condus, dar și pentru odihnă și somn.

În interiorul Volvo FH 25 Year Special Edition

4. Un autocamion sigur și eficient în ceea ce privește consumul de combustibil

Garantarea siguranței oamenilor este înscrisă în ADN-ul nostru, iar ediția aceasta a autocamionului este echipată cu cele mai recente caracteristici de siguranță. De asemenea, oferim servicii cum ar fi Cursuri de perfecționare pentru șoferi sau pentru reducerea consumului, care îi ajută pe șoferi să conducă vehiculul mai bine, mai în siguranță și mai eficient.

Prim-plan al Volvo FH 25 Year Special Edition

5. Un camion care oferă performanțe de top

Autocamionul este prevăzut cu inovații și soluții inteligente. Acest aspect vă conferă disponibilitate maximă și productivitate optimă a șoferului, ceea ce va crește rentabilitatea. Și poate fi personalizat ținând cont de necesitățile activității dumneavoastră.

Fotografie de studio cu Volvo FH

Despre Volvo FH

Atunci când cumpărați un Volvo FH, puteți fi siguri că pachetele de șasiu, cabină, lanț cinematic și echipare interacționează pentru a crea un autocamion premium până în cel mai mic detaliu. Pentru a afla tot ce trebuie să știți, faceți clic pe următorul link.

Explorați autocamionul FH mai în detaliu
Volvo FH 25 Year Special Edition in morning mist

Specificații VOLVO FH 25 YEAR SPECIAL EDITION

Indiferent de versiunea aleasă, Volvo FH sau Volvo FH16, veți avea parte de un autocamion extraordinar.
Contactați un reprezentant de vânzări Volvo Trucks pentru mai multe detalii.

Volvo FH 25 Year Special Edition, FH 500hp >

Volvo FH 25 Year Special Edition, FH16 750hp >

Maximizați-vă operațiunile cu ajutorul acestor caracteristici

Volvo FH 25 Year Special Edition vă garantează siguranța și vă oferă un avantaj competitiv. Aceasta poate fi, totuși, și mai confortabilă, mai sigură și mai productivă prin reducerea simultană a consumului de combustibil, a emisiilor și a costurilor. Nu trebuie decât să adăugați una sau mai multe dintre aceste caracteristici.

Volvo FH – sărbătorirea unui mod de viață

Excepționalul model Volvo FH împlinește 25 de ani

Volvo FH
sărbătorirea unui mod de viață

Povestea de succes a modelului Volvo FH
Găsiți dealerul local

Comandați chiar astăzi autocamionul acestei ediții – contactați un reprezentant Volvo Trucks

Volvo FH 25 Year Special Edition este disponibilă pentru un interval de timp limitat, așa că nu așteptați prea mult ca s-o comandați.

Găsiți un reprezentant de vânzări Volvo Trucks