Mărturia unui șofer de autocamion despre interiorul cabinei

Un omagiu adus șoferilor de autocamion

Fiecare componentă și fiecare spațiu au fost meticulos proiectate pentru ca dumneavoastră să beneficiați de mai mult confort, indiferent dacă vă aflați la volan, vă odihniți sau dormiți.
Cutii de stocare interioare în cabina autocamionului Volvo FH

O cabină spațioasă

Stâlpii verticali, tunelul coborât al motorului și plafonul ridicat configurează o cabină cu adevărat spațioasă. Și chiar așa este – și pentru șoferii înalți, înălțimea interioară este de 220 de centimetri.

Doriți mai multe detalii?

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră

Puteți băga multe în această cabină. Spațiile de depozitare generoase situate în față, sub pat, în spate și în exterior pot fi adaptate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Și sunt însoțite de numeroase compartimente pentru obiecte mici. 

O casă mai mare pe drum

Căutați mai mult spațiu și confort sporit? Descoperiți cabina extinsă Globetrotter XXL cu un pat mai lat cu 250 mm și mai lung cu 130 mm decât în cazul cabinei Globetrotter XL. Condițiile de locuit departe de casă nu pot fi mai confortabile de atât.

Patul din cabina autocamionului Volvo FH

Pat mare și confortabil

Patul de jos vă garantează odihna și poate fi extins până la 900 de milimetri lățime. Puteți chiar să alegeți un pat cu comandă manuală sau electrică, care se înclină la 55°, o poziție ideală pentru odihnă, citit sau privit la televizor.

Radiator de parcare Volvo FH

Aer condiționat de parcare încorporat

Capacitate superioară de răcire, fără a compromite spațiul din cabină sau aerodinamica. I-ParkCool este aerul condiționat de parcare încorporat care reglează temperatura noaptea și economisește combustibil în timpul zilei.

 

Aflați mai multe despre I-ParkCool >

Volan reglabil Volvo FH

Direcție inteligentă și confortabilă

Volanul complet reglabil, cu o funcție de înclinare de 20 de grade a gâtului, oferă confort în timpul condusului. Este controlat în mod convenabil printr-o pedală de picior și se poate rabata atunci când urcați sau coborâți din cabină.

Scaun de calitate excepțională

Intervalul de ajustare a scaunului este excepțional. Se poate muta cu 24 de centimetri dinspre față înspre spate și cu 10 centimetri de sus în jos. Forma acestuia conferă suport lateral superior și sprijin îmbunătățit pentru șoferii mai înalți.

Panoul de bord al autocamionului Volvo FH

Sistem ECC cu senzori pentru calitatea aerului

Sistemul electronic de control al climatizării are fante de ventilație mai bune și o multitudine de senzori și filtre, care purifică aerul înainte ca dumneavoastră să îl inspirați. Rezultatul constă într-o calitate a aerului fără precedent, o funcție îmbunătățită de dejivrare și un mediu fără curent de aer.

Sistemul de servicii și infotainment

Sistemul de servicii și infotainment

Navigare ușor de utilizat, Dynafleet, comunicare îmbunătățită și divertisment audio de calitate. Sistemul integrat Volvo Trucks pentru servicii și infotainment reunește aceste caracteristici într-o interfață unică – un ecran tactil de șapte inchi. Îl puteți acționa manual, prin comenzi vocale și prin butoanele de pe volan.

Regândiți-vă viața la bord.

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat

Simplificați controlul serviciilor și infotainmentului. Și vă veți bucura de beneficii: o experiență mai bună, mai sigură pentru șoferi, navigație simplificată și gestionarea mai eficientă a flotei.

Acest sistem face legătura dintre unitatea audio și unitatea de divertisment din cabină, pe de o parte, și funcțiile Dynafleet și de navigație, pe de altă parte.

Integrarea serviciilor și infotainmentului înseamnă că acestea sunt ușor de acționat. Atingeți ecranul, acționați butoanele de pe volan sau folosiți-vă vocea. Orice vi se potrivește cel mai bine.

Trapă de plafon Volvo FH

Luminator pe post de ieșire de siguranță

Trapa de lumină din sticlă fumurie mărește impresia de spațiu, luminozitate și aer din cabină și funcționează ca ieșire de siguranță. Dispune de un parasolar, o plasă de țânțari și opțiunea de comandă electronică.

Contactați-ne

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.

Găsiți dealerul local