Designul robust Volvo FH

Design robust

La fel ca și în cazul autocamionului Volvo FMX, bara de protecție pentru transporturi grele este fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 3 mm. De asemenea, este parțial acoperită cu un strat gros de polipropilenă care o face mai rezistentă la zgârieturi. Fiind proiectată pentru putere și robustețe, vă va proteja autocamionul pe orice teren împotriva zgârieturilor, a ciobirii și a spargerii farurilor.

Volvo FH vă crește disponibilitatea

Sporiți-vă disponibilitatea

Bara de protecție este solidă. Dar, dacă o loviți atât de tare încât are nevoie de reparații, reparația se face foarte ușor. Fiind construită din trei părți, cu șuruburi ușor de accesat, puteți înlocui singur părțile deteriorate – economisind un drum la centrul de service și crescându-vă disponibilitatea.

Treaptă construită în bara de protecție pentru transporturi grele

Intrare joasă pentru transporturi grele

Combinați protecția pentru transporturi grele cu o intrare joasă auxiliară pentru transporturi grele. Datorită designului flexibil, treapta rabatabilă poate suporta lovituri minore în toate direcțiile, fără a se rupe. Intrarea joasă pentru transporturi grele este disponibilă pentru șasiuri cu înălțime X-High.

Contactați-ne

Cioc, cioc

Doriți să testați bara de protecție pentru transporturi grele? Solicitați cheile de la un reprezentant Volvo Trucks.

Contactați-ne