Somn de calitate asigurat

I-Park Cool este conceput special, instalat din fabrică și integrat complet în sistemul de climatizare al vehiculului, astfel încât când temperaturile ridicate scad peste noapte, sistemul transmite un mesaj aerotermei de parcare, iar dumneavoastră veți putea să dormiți la temperatura dorită până dimineața.

Beneficiați de răcire foarte eficientă

I-Park Cool este atât de eficient încât oferă o capacitate de răcire de 1.000 W, pentru o noapte întreagă. Dacă doriți să luați o pauză în cursul unei zile toride, puteți să beneficiați de o capacitate de răcire de 2.500 W timp de o oră.

Spațiu suficient pentru a sta în picioare în cabinele Globetrotter și Globetrotter XL pentru Volvo FH

Profitați din plin de spațiul din cabină

Instalarea unui aparat de aer condiționat în cabina autocamionului Volvo FH, ocupând un metru cub de spațiu, este ultimul lucru pe care l-am face. Deci, nu l-am făcut. Integrat în sistemul de climatizare, I-Park Cool nu vă ia din spațiul dumneavoastră.

Volvo FH16 parcat în gheață în mijlocul deșertului

Nu risipiți nicio picătură de combustibil

Instalarea unui aparat de aer condiționat pe acoperișul cabinei poate fi un lucru obișnuit, dar nu este deloc economic. I-Park Cool este integrat și nu afectează deloc aerodinamica și consumul de combustibil ale autocamionului.

Autotractor Volvo FH cu remorcă parcat în întuneric

Savurați-vă somnul de noapte în liniște

I-Park Cool este cu 20 dB mai silențios comparativ cu alte aparate de aer condiționat. Nivelul sonor perceput este redus cu 75%, calitatea somnului este mai bună, iar diminețile vor fi mai productive.

Găsiți dealerul local

A sosit timpul să vă răcoriți?

Contactați un reprezentant Volvo Trucks pentru a testa sistemul I-Park Cool și pentru mai multe informații despre inteligentul autocamion Volvo FH.

Contactați-ne