Videoclip despre Direcția dinamică Volvo

Cum funcționează direcția dinamică Volvo

Direcție ultra receptivă

Tehnologia noastră brevetată îmbină direcția hidraulică convențională cu un motor electric montat pe caseta de direcție. Procesând datele provenite de la mai mulți senzori, ECU (Unitatea electronică de comandă) acționează în zona dintre direcția în care se deplasează autocamionul și intențiile șoferului. Motorul este controlat de 2.000 de ori pe secundă și utilizează un principiu numit „cuplu variabil”, pentru a corecta modificările neintenționate ale direcției și a oferi un cuplu suplimentar pentru direcție, atunci când este nevoie. Direcția dinamică Volvo este acum disponibilă pentru toate configurațiile punții, inclusiv pentru cele cu două punți față.

Direcția dinamică Volvo FH

Condus fără efort indiferent de viteză

La viteze mari, Direcția dinamică Volvo asigură stabilitatea vehiculului. Iar la manevre lente și delicate, sistemul vă oferă forța direcțională de care aveți nevoie, indiferent de sarcină. Vorbim serios atunci când spunem că puteți să conduceți noul Volvo FH cu un singur deget.

Autocamionul mergând în marșarier cu Direcția Dinamică Volvo

În marșarier. De acum înainte este la fel de simplă ca deplasarea înainte.

De acum înainte, deplasarea în marșarier a unui autocamion plin va fi o joacă de copil. Direcția dinamică Volvo vă oferă precizie ireproșabilă, direcție fără efort și readuce automat volanul în poziția centrală. Datorită nivelului îmbunătățit de stabilitate la rulare, vă puteți deplasa în marșarier mai mult de 100 de metri fără să deviați de la traiectorie.

Garanția condusului drept Volvo FH

Garanția condusului drept în orice condiții

Corectați traiectoria după frână sau pe suprafețe denivelate? Nu mai este cazul. Vă zdruncinați când treceți peste găurile din asfalt, șanțuri și marcaje? Acum nu le veți mai simți aproape deloc. Direcția dinamică Volvo compensează chiar și efectul vântului lateral puternic. Deci, relaxați-vă mâinile pe volan; autocamionul își va schimba direcția doar atunci când doriți dumneavoastră.

Contactați-ne

Sunteți gata să încercați condusul dinamic?

Contactați un reprezentant Volvo Trucks pentru a participa la cel mai ușor drive test.

Găsiți dealerul local