Motoarele noastre au fost concepute ținând cont de o economie superioară a combustibilului

Motoarele cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Motoarele noastre au fost meticulos proiectate pentru a economisi combustibil fără a compromite performanțele. Am optimizat geometria camerei de combustie. Am proiectat unități injectoare amplasate pe verticală, central. Am crescut nivelul de umplere..

Putem continua să vorbim la nesfârșit despre reușitele noastre în domeniul tehnologiei. Ceea ce contează cel mai mult la aceste inovații este diferența care se observă în rezultatele dumneavoastră. Și față de mediu.

Faceți cunoștință cu motoarele noastre
Cutia de viteze I-Shift ajută, de asemenea, la economisirea combustibilului și la reducerea consumului

Sistemul I-Shift: simplu, de încredere și foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

I-Shift maximizează performanța și eficiența, monitorizând și răspunzând la diverși factori precum greutatea vehiculului, înclinarea drumului, viteza și accelerația. Cuplat la un motor diesel Volvo, sistemul reduce consumul de combustibil cu până la 5% prin comparație cu o cutie de viteze manuală. În combinație cu tehnologia I-Roll de exploatare a inerției, economiile posibile ajung până la 7%. Tehnologia este foarte ușor de utilizat.

Faceți cunoștință cu I-Shift
I-See permite un stil de condus mai inteligent, mai economic, în funcție de topografia drumului

I-See – priviți cum scade factura de combustibil

Când conduceți, sistemul I-See utilizează informațiile despre înclinarea drumului pentru a gestiona turația și treptele de viteză ale autocamionului în modul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Profitând de energia cinetică a autocamionului, sistemul permite reducerea consumului de combustibil cu până la 5%. Cele mai mari economii de combustibil sunt realizate pe pante line, dar I-See reduce consumul pe aproape toate tipurile de pante.

Aliniați roțile cu Volvo FH

Economii importante prin alinierea roților

Dacă utilizați anvelopele potrivite, cu o presiune adecvată și o aliniere corectă a roților și punților, puteți reduce consumul de combustibil cu până la 14%. Conform studiilor noastre, roțile și punțile nu sunt corect aliniate la două din trei autocamioane din Europa. Prin urmare, cu un mic efort, aveți multe de câștigat.

Serviciul Consiliere combustibil este o inițiativă în colaborare care vă permite să vă stabiliți propriile principii de eficiență și să cereți ajutor atunci când aveți nevoie

Consiliere combustibil: reducere constantă

Atingeți-vă mereu obiectivele privind economia de combustibil. Vedeți cum deveniți din ce în ce mai eficient. Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și vi se va aloca un consilier personal pe probleme de combustibil. Cu ajutorul analizei periodice, al recomandărilor profesionale și al asistenței directe, veți economisi combustibil rapid, perfecționându-vă în fiecare an.

Economisiți combustibil cu Dynafleet

Descoperiți puterea datelor

Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%.

Dynafleet: monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru inteligent de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet >

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri Volvo de instruire pentru șoferi >

Profilul aerodinamic reduce rezistența aerului și, în consecință, consumul de combustibil

Pachet aerodinamic

Pachetul aerodinamic poate spori economia de combustibil cu până la 8%. Cu ajutorul acestui pachet se reduc turbulențele, se minimizează rezistența aerului și se deviază vântul din zona remorcii.  Realizează economii de combustibil și bani și reduce emisiile de CO2, ceea ce este extraordinar pentru mediu.

Contactați-ne

Porniți cu dreptul

Secretul consumului de combustibil constă în a face acest lucru corect de la început. Reprezentantul Volvo Trucks este expert în economia de combustibil. De ce nu îl rugați să vă ajute?

Contactați-ne