Cel mai bun autocamion de cursă lungă

Volvo FH cu I-Save este soluția ideală pentru a reduce consumul de combustibil în operațiunile de transport de cursă lungă – fără a compromite manevrabilitatea.
Cu cât conduceți mai mult, cu atât mai mult puteți economisi pentru operațiuni de transport mai profitabile.

Reduceți costurile privind combustibilul cu până la 7%

Reduceți costurile privind combustibilul cu până la 7%

Prin combinarea unui nou motor, D13TC, cu noi caracteristici de economisire a combustibilului, această nouă soluție poate reduce costurile cu combustibilul cu până la 7%, pentru operațiuni de transport de cursă lungă.

*Motorul D13TC Euro 6 Step D cu Pachetul pentru combustibil dedicat transportului de cursă lungă (I-Save), comparativ cu D13 eSCR Euro 6 Step D fără Pachetul pentru combustibil dedicat transportului de cursă lungă. Valoarea efectivă a economiei de combustibil poate varia în funcție de numeroși factori, precum utilizarea pilotului automat, topografia reală, experiența profesională a șoferului și condițiile meteo.

O creștere a productivității

O creștere a productivității

Motorul puternic D13TC produce un cuplu suplimentar de până la 300 Nm, la turații reduse, ceea ce înseamnă că este necesară o accelerație redusă și mai puțin combustibil pentru a menține o viteză constantă în traficul de pe autostradă. În combinație cu I-See, motorul face posibilă abordarea dealurilor și a drumurilor înclinate într-o treaptă de viteză superioară, economisind astfel combustibil fără a pierde din viteză. Cuplul suplimentar permite, de asemenea, obținerea unei viteze medii mai mari, deosebit de importante la urcare.

Mai mult confort pentru șofer

Mai mult confort pentru șofer

Volvo FH cu I-Save vă permite să conduceți mai mult timp într-o treaptă de viteză superioară la turații reduse, contribuind astfel la un stil de condus mai lin și mai liniștit. Șoferii se mai pot aștepta la un răspuns mai rapid la cuplu, autocamionul devenind astfel și mai atractiv.

Acesta este Volvo FH cu I-Save

Acesta este Volvo FH cu I-Save

Volvo FH cu I-Save include eficientul motor D13TC și un pachet cuprinzător de caracteristici pentru eficiența combustibilui, dedicat transportului de cursă lungă. Toate caracteristicile I-Save sunt concepute și testate pentru a oferi o economie de combustibil dovedită pentru transporturile de cursă lungă.

Pachetul de combustibil pentru transportul de cursă lungă cuprinde sistemul I-See pe bază de hărți actualizate, I-Shift cu software-ul optimizat pentru transportul pe distanțe lungi, I-Cruise cu I-Roll, punți spate eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, oprire motor la ralanti și pompă de servodirecție cu deplasare variabilă.

VOLVO D13TC – PUTERNIC ȘI, TOTUȘI, EFICIENT

VOLVO D13TC – PUTERNIC ȘI, TOTUȘI, EFICIENT

D13TC este motorul nostru cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Disponibil în variantele de putere de 460 și 500 CP, acesta este echipat cu pistoane cu interior ondulat brevetat, care îmbunătățește arderea și crește eficiența. Datorită tehnologiei Turbo Compound, motorul D13TC utilizează pe deplin energia disponibilă în fiecare etapă, oferind o eficiență sporită pentru întreaga gamă de RPM – cu cel mai bun rezultat în intervalul de 900 până la 1400 RPM.

Gama de motoare Volvo

TESTIMONIALE

Experiența clienților care au testat I-SAVE

Performanțe pachetului I-Save privind consumul de  combustibil au fost dovedite deja de clienți din România și Europa. Față de motorizarea anterioară (D13 Step C) rezultatele privind consumul obținute cu Volvo FH cu tehnologie I-Save au fost excelente: o reducere de 10% la motorină si o reducere de 40% la AdBlue. 

I-See bazată pe hărți actualizate

I-See bazată pe hărți actualizate

I-See utilizează informațiile despre drumul care urmează pentru a folosi în mod optim energia cinetică atunci când autocamionul este condus pe un teren deluros. Această caracteristică se ocupă de selectarea treptei de viteză, de accelerație și de frâna de motor atunci când se activează I-Cruise. I-See oferă hărți noi, la rezoluție înaltă, pentru o poziționare topografică cu grad mai mare de exactitate.

Aflați mai multe
I-Shift actualizat pentru transportul de cursă lungă

I-Shift actualizat pentru transportul de cursă lungă

Fiind conceput special pentru condusul eficient pe autostradă, I-Shift cu software optimizat pentru transportul de cursă lungă va economisi combustibil pentru dumneavoastră. Atunci când vă deplasați în modul Economic, fiecare schimbare a treptelor de viteză este sincronizată cu exactitate, astfel încât motorul să poată funcționa la cea mai eficientă turație.

Aflați mai multe
I-Cruise cu I-Roll

I-Cruise cu I-Roll

I-Cruise vă ajută să mențineți o viteză constantă, ajustând viteza pentru a reduce consumul de combustibil. De asemenea, ajută la menținerea unei viteze medii ridicate, pentru creșterea productivității, contribuind totodată la asigurarea unei călătorii mai sigure și mai confortabile. Atunci când coborâți pante, I-Roll decuplează automat motorul, pentru a folosi inerția autocamionului în loc să consume combustibil.

Aflați mai multe
Încercați Volvo FH cu I-Save

Încercați Volvo FH cu I-Save

Aflați ce puteți realiza cu noul Volvo FH cu I-Save, economisind combustibil fără a compromite manevrabilitatea și bucuria de a conduce.

Găsiți un reprezentant Volvo Trucks
Mai multe sfaturi despre cum să economisiți combustibil

Mai multe sfaturi despre cum să economisiți combustibil

Consultați articolele și informațiile de specialitate

Discutați cu un specialist