MENȚINEȚI VITEZA. ECONOMISIREA DE COMBUSTIBIL

Mențineți viteza în paralel cu economia de combustibil. Este o problemă dură de echilibru. Înțelegem provocările zilnice cu care vă confruntați, de a livra la timp și a controla costurile, totodată. De aceea, am dezvoltat un lanț cinematic unic, care oferă performanță superioară. Și îmbunătățirea eficienței utilizării combustibilului.

Rentabilitatea dumneavoastră este un factor-cheie pentru gândirea noastră. Mărindu-vă viteza medie, veți fi capabili și să vă creșteți productivitatea. Și pe cea a clienților noștri. În același timp, economisiți combustibil și reduceți impactul asupra mediului.

Vă sună bine? Aflați mai multe.

Un Volvo FH folosind controlul vitezei de croazieră pe drum

Economisiți combustibil acum

CARACTERISTICI DE TOP PERFORMANȚĂ ȘI COMBUSTIBIL

Cutia de viteze cu I-Shift Dual Clutch

I-SHIFT DUAL CLUTCH – CUTIA DE VITEZE UNICĂ

Două cutii de viteze într-una singură. Fără întreruperi în transmiterea forței sau a cuplului motor. Viteză medie ridicată. Dar consum redus de combustibil.

Transmisia noastră unică I-Shift Dual Clutch oferă un condus mai lin, mai confortabil ca oricând înainte. Schimbare lină a treptelor de viteză îmbunătățește performanța autocamionului. Și produce astfel un flux constant de putere care va transforma felul în care conduceți – și va crește productivitatea.

I-Shift Dual Clutch cu trepte de forță

PORNIRE DE PE LOC ÎMBUNĂTĂȚITĂ CU TREPTE DE FORȚĂ

transmisia I-Shift cu trepte de forță. Dezvoltate pentru transportul greu și construcții. Un raport mai mic al punții spate vă permite să mențineți viteza de croazieră la turații mult mai mici. Iar turațiile mai mici economisesc combustibil. Devine mult mai ușor să porniți de pe loc cu încărcături mari. Chiar și în condiții extreme, cu până la 325 de tone la bord.

Prim-plan al motorului Volvo D13 Euro-6

MAI MULTĂ PUTERE. MAI PUȚIN COMBUSTIBIL

Mai eficient ca niciodată. Echilibrul perfect între manevrabilitate și economie de combustibil.

Noul nostru lanț cinematic integrat constă din motorul Euro 6 îmbunătățit și sistemul unic de transmisie I-Shift oferit de Volvo. Rata de compresie este mai mare pentru versiunile D13 de 420 și 460 CP. Există și un nou turbocompresor optimizat pentru variantele de 500 și 540 CP ale motorului D13.

Câteva noutăți la motor și la cutia de viteze. O îmbunătățire considerabilă a performanței și combustibilului.

Punte spate Volvo FH

RAPORTUL OPTIM

Ce înțelegem prin raport precis? Ei bine, totul ține de punțile spate. Acestea sunt ultima verigă dintr-un lanț eficient care distribuie puterea de la motor la roțile autocamionului.

Echipând puntea spate cu raportul optim pentru transport de cursă lungă, funcționează în armonie cu motorul nostru D13 și cu I-Shift Dual Clutch. Rezultatul? Turații mai mici. Un stil de condus mai confortabil. Și o mai mare eficiență a utilizării combustibilului.

Un șofer cu un autocamion Volvo FH.

FACTORUL UMAN

Este bine-cunoscut faptul că noua tehnologie garantează eficiența combustibilului și siguranța. Există, oricum, un element-cheie mai important decât toate celelalte. Șoferul.

Cursurile noastre sunt destinate să formeze șoferi mai buni. Șoferi mai atenți. Șoferi mai eficienți. Cursurile noastre de Perfecționare șoferi și Economie avansată de combustibil se concentrează tocmai pe acest aspect. O investiție profitabilă pentru orice companie de transport.

Combinând asta cu instruirea prin intermediul Dynafleet Combustibil și mediu se face un promițător pas înainte către un viitor mai profitabil. Pentru dumneavoastră. Și pentru afacerea dumneavoastră.

Un autocamion argintiu Volvo FH 540 la apus

I-CRUISE CONTRIBUIE LA MENȚINEREA UNEI VITEZE DE CROAZIERĂ CONSTANTE

Sistem inteligent de control al vitezei de croazieră. I-Cruise vă adaptează viteza pentru a menține un nivel scăzut al consumului de combustibil. Asta nu doar că vă crește productivitatea prin menținerea unei viteze constante ridicate. Dar contribuie și la un stil de condus mai sigur, mai confortabil.

Un autocamion argintiu Volvo FH 540 coborând un deal

FIECARE DRUM DEVINE MEMORABIL

Ce traseu va folosi cel mai puțin combustibil? I-See memorează și înregistrează toate dealurile într-o bază de date centrală. Gratuit pentru utilizarea sa pe alte autocamioane. Aceste informații îi permit autocamionului să reacționeze automat la pante pentru a evita schimbarea inutilă a treptelor de viteză. Nu este nevoie de hărți sau GPS.

Combinați I-Cruise cu I-See și veți avea un partener eficient pentru economia de combustibil.

Închidere valvă de presiune în anvelope

VERIFICAȚI PRESIUNEA

Presiune în anvelope. Este ușor de subestimat efectul pe care-l poate avea asupra rentabilității dumneavoastră. Împreună cu o aliniere corectă a roților și punților, presiunea adecvată din anvelope vă poate ajuta foarte mult să reduceți consumul de combustibil și cheltuielile pe termen lung.

Pictogramă oprire motor autocamioane Volvo

OPRIȚI ȘI ECONOMISIȚI COMBUSTIBIL

Micile schimbări pot avea rezultate uriașe. Componentele acționate de motor consumă combustibil numai atunci când sunt în funcțiune. Compresori de aer. Pompă de servodirecție. Și chiar motorul însuși. oprirea lor atunci când nu sunt folosite economisește combustibil. Și bani.

Anvelope Volvo Trucks cu economie de combustibil

Anvelope cu economie de energie

Anvelopele noastre scot în evidență ce e mai bun la autocamionul dumneavoastră. De exemplu, anvelopele 315/70 R22.5 sunt special concepute pentru transportul pe distanțe lungi. Opțiuni pentru eficientizarea consumului de combustibil potrivite pentru operațiunea dumneavoastră

Pachetul aerodinamic Volvo Trucks reduce rezistența la vânt

PACHETUL AERODINAMIC REDUCE REZISTENȚA LA VÂNT

Un profil uniform menține un consum redus de combustibil. Cu ajutorul testelor efectuate în tunelul aerodinamic, am reglat cu precizie deflectoarele aerodinamice. Rezultatul? S-a redus semnificativ consumul de combustibil.

Tandem cu punte liftabilă Volvo Trucks

RIDICĂ PUNTEA MOTOARE

Reduce raza de bracaj. Tracțiune maximă. Reduce consumul de combustibil. Funcția Tandem cu punte liftabilă este o caracteristică deosebită pentru configurațiile 6×4 sau 8×4. Combină tracțiunea și capacitatea de sarcină utilă a vehiculului cu tracțiune pe patru roți cu manevrabilitatea și eficiența unui vehicul cu tracțiune pe două roți.

Atunci când autocamionul nu este încărcat, trebuie doar să apăsați un buton de pe panoul de bord și să ridicați puntea motoare. Imediat ce camionul este încărcat din nou, puntea motoare coboară automat și se reactivează. Asigură tracțiune maximă și manevrabilitate.

De asemenea, prin decuplarea și ridicarea punții motoare atunci când nu este necesară, puteți reduce ulterior consumul de combustibil cu până la 4%.

Noua pictogramă planificare de service Volvo Trucks

FĂRĂ OPRIRI NEPLANIFICATE

Promisiunea noastră: Disponibilitate maximă. Planificarea noastră de service inovatoare vă conectează la distanță autocamionul cu atelierul. Întreținerea preventivă corespunzătoare economisește combustibil. Și vă menținem autocamionul pe șosea.

Aplicația Dynafleet Fuel and Environment pentru Volvo Trucks

ECONOMISIȚI COMBUSTIBIL CU DYNAFLEET

Cât de eficient puteți fi din punctul de vedere al consumului de combustibil? Cu ajutorul Dynafleet Combustibil și mediu, puteți să urmăriți performanța exactă a autocamioanelor și a șoferilor.

Punctajele privind eficiența consumului de combustibil contribuie la îmbunătățirea performanței șoferului. Și vă crește semnificativ profitul.

Pachete software I-Shift pentru Volvo Trucks

V-AR PLĂCEA SĂ AVEȚI PROPRIUL SISTEM I-SHIFT?

Faceți ca I-Shift să lucreze pentru compania dumneavoastră. Există o gamă întreagă de pachete software adaptate condițiilor dumneavoastră de condus. Transportul de cursă lungă și economia de combustibil vă optimizează vitezele de croazieră. Acest lucru susține condusul optim pe autostradă.

Cum funcționează conceptele de consum de combustibil și de performanță

Cum funcționează

Analizați caracteristicile tehnice care fac posibile cascadoriile cu parapanta. Este vorba despre menținerea unei viteze mari constante cu ajutorul lanțului cinematic unic, care garantează permanent performanța – și o face cu un consum redus de combustibil.

Relatări detaliate

Ambreiajul I-Shift Dual Clutch ajută compania italiană de transport Sartori să economisească combustibil pe drumurile de munte solicitante.

În regiunile deluroase din nordul Italiei, compania familială de transport Sartori Trasporti are nevoie de autovehicule care combină performanța superioară cu consumul redus de combustibil. Cu ajutorul Volvo FH cu I-Shift Dual Clutch, se poate să fi ...

Supraviețuirea companiei noastre depinde de consumul redus de combustibil, de șoferii bine instruiți și de autocamioanele foarte performante

Prin instruirea pentru șoferi, stimulente speciale și investiții în autocamioane și tehnologie de ultimă oră, compania poloneză de transport Jastim a redus consumul de combustibil până la niveluri considerate până atunci imposibile....