Știm ce se întâmplă. Știm cum arată accidentele. De aceea, facem foarte multe teste suplimentare care nu sunt cerute de legislație.

Carl Johan Almqvist

Director pentru siguranța traficului și a produselor, Volvo Trucks

Depunem un efort suplimentar pentru testele de siguranță: videoclip

Interior

Modul nocturn Volvo FH

Cu modul nocturn, șoferii dispun de opțiunea de a închide instantaneu toate indicatoarele inutile de pe panoul de bord prin simpla apăsare a unui buton. Rezultatul constă în mai puțină strălucire în câmpul vizual al șoferului și în mai puțini factori care pot distrage de la reflexiile în parbriz și oglinzile laterale. Este cel mai potrivit pentru șoferii de cursă lungă care conduc noaptea și la întoarcerea și manevrarea în condiții meteo nefavorabile sau în medii complexe, cum ar fi la cuplarea sau decuplarea remorcilor.

Trapa de siguranță Volvo FH

TRAPA DE SIGURANȚĂ

Fiecare Volvo FH este prevăzut cu un luminator construit să funcționeze și ca trapă de ieșire. Vă oferă și o cabină luminoasă și aerisită – ceea ce vă ajută să rămâneți atent și concentrat la drum.

Centura de siguranță Volvo FH

CENTURA DE SIGURANȚĂ

Aproape jumătate dintre toate accidentele de autocamioane pot fi evitate prin folosirea unei centuri de siguranță – un aspect de care merită să vă amintiți când porniți data viitoare la drum.

Exterior

Sistemul de protecție anti-împănare față Volvo FH

Sistem de protecție anti-împănare față

Absoarbe o parte din forță în cazul unei coliziuni, rulându-se înapoi sub autocamion. Acum, este din materiale mai ușoare și mai rezistente, cu eficiență la viteze și mai mari. 

Iluminare Volvo FH

Iluminare

Am integrat luminile de poziție față și luminile de zi. Prin urmare, unitatea oferă o iluminare inteligentă prin intermediul unui pachet compact.

Oglinzile și geamurile Volvo FH

Oglinzile și vizibilitatea

O gamă de caracteristici inteligente este proiectată să le confere șoferilor noștri o vizibilitate excelentă în unghi complet de 360 de grade. Dar geamurile și oglinzile de dimensiuni mari ale gamei FH oferă și o acoperire excelentă.

SISTEME DE SIGURANȚĂ ACTIVĂ

Camionul vă va veni în ajutor. Faceți o scurtă trecere în revistă a sistemelor active de siguranță Volvo Trucks aflate în uz.

Contactați-ne

PUNEȚI SIGURANȚA PE PRIMUL LOC

Reprezentantul Volvo Trucks poate să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță și să vă răspundă la toate întrebările pe care le aveți.

Contactați-ne