Aflați mai multe despre contractul Gold pentru autocamionul Volvo FH

Disponibilitate maximă garantată

Design de înaltă calitate, service superior și o vastă rețea de asistență. Dacă adăugați tehnologia noastră telematică și contractul Volvo Gold, beneficiați garantat de disponibilitate maximă. Acest lucru înseamnă că autocamionul va fi întotdeauna disponibil când aveți nevoie de el. Dacă nu, vă vom pune la dispoziție un alt autocamion sau vă vom compensa financiar.

Creșteți disponibilitatea.
Sistem telematic

UNITATEA TELEMATICS GATEWAY – TEHNICIANUL DE LA BORD

Cu ajutorul acestei tehnologii inteligente, atelierul are acces la informațiile despre motor, kilometraj și consumul de combustibil. De asemenea, tehnicienii pot să vadă codurile active de defecțiune și să monitorizeze starea componentelor esențiale (frâne, ambreiaj, baterie etc). În acest fel, se va reduce numărul de opriri neplanificate. Iar atelierul va fi complet pregătit de intervenție atunci când sosiți, pentru ca dumneavoastră să vă reluați drumul în cel mai scurt timp posibil.

VAS On-Call – service oricând și oriunde aveți nevoie

Volvo Action Service On-Call – doar apăsați butonul

O oprire neplanificată în pustietate? Apăsați butonul VAS On-Call și veți fi conectat la un operator care vorbește limba dumneavoastră (autocamionul verifică naționalitatea cartelei în tahograful digital). Operatorul va cunoaște locația dumneavoastră exactă, numărul șasiului și va transmite tehnicianului codurile active de defecțiune. Stați pe loc, ajutorul este în drum spre dumneavoastră.

Obțineți un buton VAS
Siguranța și disponibilitatea merg mână în mână

Mai puține accidente. Mai multă disponibilitate.

Suntem obsedați de siguranță. Ne definește. Și este un factor principal la proiectarea oricărui autocamion Volvo. Mai puține accidente înseamnă mai mult timp pe șosea pentru autocamionul dumneavoastră (și pentru șofer). Volvo FH este cel mai sigur vehicul Volvo. Din toate timpurile. Este echipat din plin cu numeroase caracteristici de siguranță care protejează autocamionul, șoferul și pe ceilalți participanți la trafic.

Vă prezentăm cel mai sigur Volvo din lume
Contactați-ne

Vă place cum sună disponibilitatea maximă?

Reprezentantul Volvo Trucks știe totul despre creșterea disponibilității. Faceți o vizită sau dați un telefon.

Contactați-ne