Un autocamion Volvo FH. Dar cu 20% mai puține emisii de CO2

Un autocamion pentru operațiuni regionale de mare tonaj și pentru transport de cursă lungă. Care rulează și se comportă la fel ca autocamionul Volvo FH pe care îl știți. Dar cu o amprentă mai mică, plus potențialul unor costuri reduse de combustibil. Și nici nu este nevoie să faceți compromisuri, nici la nivelul manevrabilității, nici la cel al productivității.

Euro 6 pasul C ● 420 CP/2100 Nm sau 460 CP/2300 Nm ● I-Shift ● Autotractor sau autoșasiu ● 4×2, 6×2 sau 6×4 ● Distanța parcursă, de până la 1000 km 

Principalele cinci motive pentru care ați alege Volvo FH LNG

Nu există pe piață un alt autocamion la fel ca acesta. Aflați ce anume îi conferă unicitate și de ce este o opțiune excelentă pentru afacerea dumneavoastră și pentru mediu. 

Rulează și se comportă asemenea unui autocamion diesel

Rulează și se comportă asemenea unui autocamion diesel

Lanțul cinematic al noilor noastre autocamioane alimentate cu gaz se bazează pe renumita noastră tehnologie de motorizare. Nimeni nu mai oferă ceva similar. Oferă aceeași performanță – dar cu 20% mai puține emisii de CO2*. Noul Volvo FH LNG rulează și se comportă la fel ca autocamionul Volvo FH pe care îl știți. 

Verificați specificațiile
Puteți să vă reduceți costurile de combustibil

Vă ajută să reduceți costurile de combustibil

Noile autocamioane Volvo alimentate cu gaz vă oferă aceeași eficiență de combustibil la fel ca autocamioanele noastre asemănătoare alimentate cu diesel. În orice caz, deoarece LNG este adesea mai ieftin, aceasta este o ocazie optimă de a vă reduce costurile de combustibil.

Vă puteți reduce amprenta de mediu

Vă puteți reduce amprenta de mediu

Aceleași transporturi, cu aceeași viteză. Dar cu o amprentă de mediu a emisiilor de CO2 cu 20% mai mică*. Dacă v-ați stabilit obiective superioare de mediu, autocamionul Volvo FH LNG alimentat cu gaz vă susține în acest sens. Și dacă țintiți mai sus de atât, puteți rula pe bază de LNG de tip bio și vă veți reduce emisiile cu 100%*. Un pas esențial către zero emisii de CO2

Calculați acum impactul asupra mediului
Noul nostru motor alimentat cu gaz

Obțineți o soluție viabilă

Motorul este inima oricărui autocamion. Noul motor alimentat cu gaz se bazează pe motorul nostru ultramodern D13K. Dar vrem să-l perfecționăm și mai mult, cu soluții inovatoare de rulare pe gaz. Rezultatul? Noul motor G13C cu eficiență similară unui motor diesel. Și vă puteți baza pe aceleași intervale de timp, pe aceeași stabilitate și performanță. 

Veți ieși în evidență prin comparație cu concurenții dumneavoastră

Veți ieși în evidență prin comparație cu concurenții dumneavoastră

Clienții dumneavoastră solicită soluții sustenabile de transport? Bine. Autocamionul Volvo FH LNG oferă o reducere imediată cu 20%* a emisiilor de CO2. Și nici măcar nu trebuie să faceți compromisuri în privința sarcinii utile sau a productivității. Sau a concurenței, de pildă. 

* Asta se asociază cu emisiile vehiculului din timpul utilizării, proces cunoscut ca „de la rezervor la sursa de combustibil”. 

Domenico Monge, director general Monge & C Spa

Folosirea vehiculelor alimentate cu gaz nu doar că aduce un mare beneficiu mediului. Aceasta este benefică și pentru compania noastră prin reducerea costurilor directe și a celor indirecte.

Domenico Monge

Directorul general Monge & C Spa ne împărtășește planurile sale ambițioase de viitor.

Tobias Bergman, manager de produs la Volvo Trucks

Societatea impune folosirea unor combustibili alternativi ecologici. LNG are potențial ca soluție atât pe termen scurt, ca și pe termen lung, cu un impact considerabil redus asupra mediului.

Tobias Bergman

Managerul de produs al Volvo Trucks despre noile autocamioane alimentate cu gaz.

Către zero emisii

Eficiența energetică și combustibilii alternativi sunt aspecte esențiale în cadrul strategiei noastre în direcția uor soluții sustenabile de transport. Noul Volvo FH LNG alimentat cu gaz oferă o reducere imediată cu 20% a amprentei de CO2. Plus faptul că posibilitatea de a rula pe LNG de tip bio înseamnă o reducere potențială de 100%. Acest autocamion deschide posibilități pe termen lung de adoptare a combustibililor regenrabili – ceea ce ne face să fim mai puțin dependenți de sursele de energie fosilă. 

Toate aceste aspecte reprezintă pași importanți în direcția realizării viziunii noastre cu zero emisii de CO2 și cu soluții sustenabile de transport – atât pentru mediu, cât și pentru afacerea dumneavoastră.

 

* Asta se asociază cu emisiile vehiculului din timpul utilizării, proces cunoscut ca „de la rezervor la sursa de combustibil”. 

Contactați-ne

Încercați și dumneavoastră

Reprezentantul Volvo Trucks este gata să discute cu dumneavoastră despre caracteristicile și beneficiile autocamionului Volvo FH LNG. 

Contactați-ne