Anul acesta, Volvo Trucks sărbătorește 20 de ani în România. Nu o să uităm niciodată că succesul dumneavoastră înseamnă și succesul nostru iar, din acest motiv, le suntem recunoscători tuturor clienților noștri, mai vechi sau mai noi. Așadar, având în vedere acest lucru, considerăm că este potrivit să vă oferim ceva în schimb, în semn de apreciere pentru încrederea și susținerea dumneavoastră – Seria Aniversară Volvo 20 de ani – patru oferte fantastice, create pentru a conduce la progresul afacerii dumneavoastră.

Edițiile limitate VOLVO 20th Anniversary Edition

Două autocamioane speciale
însoțite de o călătorie exclusivistă în Suedia

Volvo FH este combinația ideală între calitate și eficiență operațională, care transformă această gamă într-un lider de piață.
Recent reproiectat, interiorul acestui camion pune accent mai mult ca oricând pe confortul șoferului. Cu ediția limitată Volvo FH16 sau FH 20th Anniversary Edition vă veți bucura de un autocamion cu un nivel foarte înalt de echipare, care include câteva dintre cele mai recente inovații tehnice, unele lansate de Volvo în premieră mondială. De asemenea, cumpărarea unui camion din ediția limitată Volvo FH16 sau FH 20th Anniversary Edition include o călătorie exclusivistă in Suedia, țara de origine a brandului Volvo Trucks.

Volvo FH16 20th Anniversary Edition

Pentru cei care sunt în căutarea celei mai bune performanțe și a unui stil rafinat, Volvo FH16 20th Anniversary Edition este alegerea perfectă. Cel mai puternic motor de pe piaţă, D16K de 750CP, cel mai înalt nivel de echipare şi cele mai recente şi inovatoare tehnologii Volvo, incluzând Direcția Dinamică Volvo, I-Park Cool și multe alte echipamente. La toate acestea se adaugă un aspect distinctiv, aniversar. Pentru a atinge superlativul în materie de performanță și confort!

Volvo FH 20th Anniversary Edition

Modelul Volvo FH stabileşte un nou standard, fiind proiectat pentru un control perfect în timpul conducerii. Acesta este cel mai performant autocamion de transport de cursă lungă – eficient, sigur și cu o alură sportivă. Printre multiplele inovaţii care susţin performanța, eficienţa şi confortul, această ediție limitată dispune de un motor de 540 CP si este echipată cu inteligenta transmisie I-Shift Dual Clutch, lansată de Volvo în premieră mondială.

Un pachet de servicii care face diferența

VOLVO 20th Anniversary Deal

Pentru a celebra 20 de ani de prezență directă în România, seria aniversară include, exclusiv pentru România, şi un pachet excelent de servicii de transport, creat în jurul a două camioane excelente, Volvo FH si Volvo FMX, pentru ca afacerea dvs să fie cât mai profitabilă.

Volvo FH Anniversary Deal

Comandați un Volvo FH 460CP
într-un pachet unic aniversar

Noul dumneavoastră autocamion va include unul dintre cele mai complete pachete de soluții de transport de pe piață. Cu fiecare autocamion vândut în timpul campaniei noastre, vă veți bucura de Contractul Volvo Gold garantează cea mai mare disponibilitate posibilă. Toate lucrările de întreținere preventivă și reparațiile autocamionului sunt incluse, ceea ce vă asigură control total asupra costurilor, exploatare fără griji și timp pentru a vă concentra asupra afacerii dumneavoastră.

 

VOLVO FH 20th ANNIVERSARY DEAL

 

Contract Service Volvo Gold

• Perioadă de 3 ani
• Incluse: întreținerea preventivă și toate reparațiile
• Interval de întreținere personalizat
• Asistență pentru tractare Plus
• Monitorizare online stare camion
• Asigurare 100% Disponibilitate

 

Dynafleet

• Serviciu inclus “Combustibil și mediu”
• Serviciu inclus „Poziționare”
• Abonamente preplătite pentru 1 an

 

Finanțare atractivă, prin intermediul Volvo Financial Services

• Leasing financiar  pe o perioadă de 5 ani
• Rata dobânzii de 2,99%
• Plată în avans de minim 7,5%*

 

Cursuri de instruire pentru șoferi

 

*Dosarul de finanțare va face subiectul aprobarii de către Volvo Financial Services România.

Descărcați specificatia tehnică. (PDF, 1.6 MB)
Volvo FMX Anniversary Deal

Cu pachetul aniversar
Volvo FMX este și mai rezistent

Modelul Volvo FMX este cel mai puternic, cel mai rezistent și cel mai robust  autocamion Volvo de constructii. Pachetul nostru aniversar include un contract pe o perioadă de 3 ani și un pachet financiar competitiv. Contractul Volvo Silver vă oferă un plan de service combinat cu monitorizarea de la distanță și cu toate reparațiile lanțului cinematic. Rezultatul constă în disponibilitate crescută și în oportunitatea de a vă gestiona afacerea printr-un control al costurilor mult mai eficient.

 

VOLVO FMX 20th ANNIVERSARY DEAL

 

Contract de Service Volvo Silver

• Perioadă de 3 ani
• Incluse: întreținerea preventivă și reparațiile lanțului cinematic
• Interval de întreținere personalizat
• Monitorizare online stare camion

 

Finanțare atractivă prin intermediul Volvo Financial Services

• finanțare prin leasing pe o perioadă de 4 ani
• Rata dobânzii de 3,99%
• Doar 9.999 EUR avans, incluzând taxele aferente (înmatriculare și administrare)*

 

*Dosarul de finanțare va face subiectul aprobarii de către Volvo Financial Services România.

Descărcați specificatia tehnică. (PDF, 2.1 MB)

Partenerul dumneavoastră pentru afaceri mai profitabile

În ultimele două decenii, clienții noștri și-au exprimat aprecierea față de Volvo Trucks în numeroase moduri. Noi considerăm că acest lucru se întâmplă deoarece înțelegem că dumneavoastră conduceți, mai întâi de toate, o afacere, iar abia mai apoi un autocamion.

100% disponibilitate pentru profitabilitate optimă

100% disponibilitate pentru profitabilitate optimă

În calitate de partener de afaceri, considerăm că este de datoria noastră să vă menținem autocamionul pe șosea, pentru ca dumneavoastră să vă puteți ocupa de bunul mers al afacerii.  Realizăm acest lucru  oferindu-vă o gamă de servicii care sprijină  realizarea unor operațiuni de transport mai eficiente. De la atotcuprinzătorul contract de service Volvo Gold, cu garanție de disponibilitate de 100%, la sistemul nostru de management al flotei, Dynafleet, vă punem la dispoziție o platformă solidă pentru succesul dumneavoastră comercial.

Citiți mai multe despre Contractele de service Volvo
Conduceți autocamionul ideal pentru dumneavoastră

Conduceți autocamionul ideal pentru dumneavoastră

Un șofer care are parte de confort și siguranță este mai mulțumit și mai eficient – iar, datorită angajamentului nostru de a rafina și îmbunătăți în permanență ergonomia, siguranța și performanța la volan, condusul și lucrul în interiorul și în exteriorul unui autocamion Volvo sunt mai satisfăcătoare ca oricând.

Citiți mai multe despre confortul șoferului
Inovație în mișcare

Inovație în mișcare

Volvo Trucks are o istorie îndelungată în dezvoltarea inovațiilor orientate către cei care folosesc camioanele Volvo.  Aceasta continuă să se manifeste prin funcții tehnologice flexibile, cum ar fi I-Shift Dual Clutch, I-Park Cool sau Direcția Dinamică Volvo. Acestea, care, împreună cu multe alte inovații Volvo, vă ajută să depășiți provocările zilnice cu mai multă încredere, în siguranță și într-un mod confortabil.

Citiți mai multe despre funcțiile și inovațiile Volvo Trucks
Free trip to Sweden

O călătorie exclusivistă în Suedia

Achiziționați un Volvo FH16 sau un Volvo FH 20th Anniversary Edition și vă veți bucura de o călătorie exclusivistă în Suedia, țara de origine a brandului Volvo Trucks.

Aflați mai multe