Sunteți pregătit să vă bucurați de o experiență nelimitată?
Volvo FH Unlimited Edition combină un camion de renume cu un pachet de servicii și opțiuni pentru a oferi cea mai înaltă eficiență și cel mai atractiv mediu de lucru pentru șofer.
Nelimitat inseamnă exact acest lucru - și anume, că aveți la dispoziție nenumărate opțiuni pentru a beneficia de autocamionul de prestigiu pe care-l meritați. 

Profitați de această oportunitate nelimitată. Având în centru calitatea, siguranța și fiabilitatea Volvo de renume mondial, veți investi într-un camion ce oferă o performanță înaltă.

3 motive pentru a alege Nelimitat

Un aspect impunător. Volvo Unlimited Edition este o declarație de mândrie și îndrăzneală care spune totul despte dvs. și afacerea pe care o conduceți!
Un confort de nivel înalt. Pentru șofer – Volvo FH este locul său de muncă și merită ce este mai bun, beneficiind de o ergonomie de nivel înalt și confort premium pentru a-i permite să ajungă la destinație alert, odihnit și plin de energie.
O valoarea excelentă. Volvo este sinonim cu calitatea și fiabilitatea iar camioanele noastre stau la baza multor afaceri de succes. Toate acestea îl fac să aibă cea mai bună valoare pentru utilizator.

Volvo FH Unlimited Edition

Volvo FH Unlimited Edition

Volvo FH Unlimited Edition include o specificație tehnică optimizată pentru economie de combustibil și servicii pentru eficiență maximă în exploatare:

Volvo FH 4x2, motor D13 step D de 460 CP sau 500 CP
Șasiu mediu sau Xlow, I-Shift, I-See
Contract service Volvo Gold -  inclus pentru 3 ani 
Dynafleet 
- abonament inclus pentru 1 an (2 servicii: "Combustibil și Mediu" și "Poziționare")
Curs de instruire șofer - condus economic
Finanțare prin Volvo Financial Services (4 ani, avans de la 7%, dobândă 2,99%)

Cu pachetul Unlimited Edition veți primi un Volvo FH în „costum de gală” – crom, piele și alte elemente care cresc confortul.
Iar, dacă optați pentru pachetul I-SAVE ce are la bază cel mai eficient motor produs până acum de Volvo Trucks, motorul D13 Turbo Compound, veți obține economii considerabile la motorină și AdBlue. 

Mai multe informații despre ofertă(PDF, 1.4 MB)
I-Shift gearbox

INOVÂND PENTRU SUCCESUL DUMNEAVOASTRĂ

Volvo Trucks inovează deja de aproape 100 de ani. Astăzi, acest lucru se exprimă prin inovații cum ar fi I-Shift, Directia dinamică Volvo, I-Shift Dual Clutch, I-See și multe altele. Alături de optimizarea performanțelor operaționale și financiare ale camioanelor noastre, soluțiile noastre inovative îi ajută pe miile de șoferi din întreaga lume să se simtă în siguranță, confortabil și gata să-și facă treaba mai eficient.

 

Aflați mai multe detalii:

Volvo FH16 >

Volvo FH >

Volvo FM >

Volvo FMX >

I-Save

REDUCEREA CONSUMULUI CU I-SAVE

Tehnologia I-Save este soluția oferită de Volvo Trucks clienților care doresc o eficiență a consumului superioară. Prin combinarea unui nou motor, D13TC, cu noi caracteristici de economisire a combustibilului, această nouă soluție poate reduce costurile cu combustibilul cu până la 7%, pentru operațiuni de transport de cursă lungă, fără a compromite manevrabilitatea.

 

Aflați mai multe detalii despre I-Save >

Happy driver in cab

OBȚINEȚI MAI MULT DE LA FIECARE TRANSPORT

Oferim o gamă completă de servicii proiectate să ajute șoferul, proprietarul, managerul de transport sau cel de flotă să obțină maximul posibil de la vehiculele lor, optimizând, în același timp, siguranța și eficiența. De la servicii care susțin disponibilitatea, cum ar fi Dynafleet sau Fuel Advice, la piese de schimb și operațiuni de întreținere, suport pentru șofer și servicii financiare suntem alături de dvs. pe parcursul fiecărui kilometru al fiecărei curse.

 

Aflați mai multe detalii despre Servicii >