Designul este un omagiu adus șoferilor de autocamion din întreaga lume.

Rikard Orell

Director de design, Volvo Trucks

Videoclip despre designul cabinei autocamionului Volvo FH

Proiectarea autocamionului Volvo FH16

Locul de muncă ideal

Am reinventat cabina Globetrotter. Confort imbatabil la interior. Siguranță de primă clasă la exterior. Și un design excepțional care se remarcă pe șosea.

Alegeți din peste 800 de culori. Toate nuanțele de verde.

EFabrica de asamblare cabine Volvo Trucks deține cel mai optimizat atelier de vopsitorie din lume din punct de vedere al protecției mediului. Da, este cu adevărat „verde”. Dar poate fi selectată orice culoare.
Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 800 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.
Doriți să vedeţi cum arată culoarea preferată? Folosiți aplicația de colorare a cabinei, de mai jos.

Nuanța perfectă
Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul local Volvo.
O experiență reală
Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie. Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați reprezentantul local Volvo Trucks.

Contactați-ne

Priviți-l. Atingeți-l. Conduceți-l.

Reprezentantul Volvo Trucks vă poate arăta noul Volvo FH16. De asemenea, va răspunde la întrebările legate de designul unic și caracteristicile sale remarcabile.

Contactați-ne