Vedere frontală a autocamionului Volvo FH16 cu bara de protecție pentru transporturi grele

Design robust

La fel ca și în cazul autocamionului Volvo FMX, bara de protecție pentru transporturi grele este fabricată din oțel de înaltă calitate cu o grosime de 3 mm. De asemenea, este parțial acoperită cu un strat gros de polipropilenă care o face mai rezistentă la zgârieturi. Fiind proiectată pentru putere și robustețe, vă va proteja autocamionul pe orice teren împotriva zgârieturilor, a ciobirii și a spargerii farurilor.

Autocamionul Volvo FH16 cu remorcă coborând o pantă

Sporiți-vă disponibilitatea

Bara de protecție este solidă. Dar, dacă o loviți atât de tare încât are nevoie de reparații, reparația se face foarte ușor. Fiind construită din trei părți, cu șuruburi ușor de accesat, puteți înlocui singur părțile deteriorate – economisind un drum la centrul de service și crescându-vă disponibilitatea.

Treaptă construită în bara de protecție pentru transporturi grele

Intrare joasă pentru transporturi grele

Combinați protecția pentru transporturi grele cu o intrare joasă auxiliară pentru transporturi grele. Datorită designului flexibil, treapta rabatabilă poate suporta lovituri minore în toate direcțiile, fără a se rupe. Intrarea joasă pentru transporturi grele este disponibilă pentru șasiuri cu înălțime X-High.

Contactați-ne

Cioc, cioc

Doriți să testați bara de protecție pentru transporturi grele? Solicitați cheile de la reprezentantul Volvo Trucks.

Contactați-ne