Autocamionul dispune de informații despre înclinația drumului, prin urmare, comandă motorului și transmisiei I-Shift cum să funcționeze pentru a profita la maximum de energia cinetică, pentru a economisi combustibil și a reduce emisiile de CO2.

Anders Eriksson

Dezvoltatorul I-See, Volvo Trucks

Videoclip despre modul în care funcționează I-See

Economisiți combustibil cu I-See

Vedeți cât de mult ați putea economisi cu I-See.

Cum funcționează

Atunci când vă apropiați de o rampă, autocamionul descarcă date dintr-o hartă de topografie comercială la rezoluție înaltă care este disponibilă online. Ulterior, informațiile sunt utilizate în cadrul unui proces de șase etape pentru a crește la maximum energia cinetică a autocamionului și a reduce consumul de combustibil cu până la 5%. Dacă drumul nu este acoperit de hartă sau în cazul în care conexiunea cu serverul ar eșua, autocamionul va reveni la soluția bazei de date partajate.

Șoferii experimentați fac deja acest lucru. Însă, în cazul în care conduceți un autocamion de opt ore, s-ar putea să nu reușiți același lucru. Deoarece I-See se ocupă de rampe, puteți să vă concentrați asupra altor aspecte legate de condus.

 I-See conectat la cloud

Beneficiați de asistență permanentă și rămâneți în mișcare

Noul I-See este îmbunătățit. Exact ca mai înainte – acesta folosește datele despre topografie pentru a optimiza viteza și schimbarea treptelor. Noul I-See utilizează în primul rând datele dintr-o hartă de topografie comercială de înaltă rezoluție, apoi datele provenite de alți utilizatori I-See – care sunt stocate în cloud. Iar în cazul în care conexiunea eșuează, sistemul utilizează datele stocate local.

Aceasta înseamnă că veți avea întotdeauna acces la datele de topografie, veți beneficia de o experiență de conducere mai lină, iar sistemul va fi actualizat automat, fără a fi nevoie să recurgeți la serviciile unui atelier.

Contactați-ne

Doriți să economisiți mai mult?

Vizitați reprezentantul Volvo Trucks, iar acesta vă va prezenta toate caracteristicile și serviciile cu ajutorul cărora puteți să economisiți combustibil.

Contactați-ne