Când cabina nu este doar mediul de lucru, ci și căminul dumneavoastră. Atunci depindeți de funcțiile și echipamentul din cabină, care necesită alimentare cu energie chiar și atunci când motorul este oprit. Din acest motiv, vă oferim un sistem de baterie care asigură confortul la volan în timpul nopții, fără a compromite pornirea de pe loc a doua zi dimineață.

Un autocamion Volvo Truck rulând pe o șosea de munte

Două baterii. Circuite diferite

Secretul pentru a rămâne conectat la sursa de alimentare constă în două seturi diferite de baterii, cu circuite diferite. Unul este conceput pentru pornirea motorului, iar al doilea pentru funcțiile de locuit de la bord. Utilizați climatizarea cabinei, sistemul media și dispozitivele de încărcare, fără a vă face griji pentru descărcarea bateriilor de pornire.

Baterii cu gel cu durată de viață mai mare de la Volvo Trucks

Baterii cu gel. Durată de viață mai mare

Sistemul cu două baterii folosește tehnologia bateriilor cu gel pentru locuirea în autocamion și baterii cu alimentare superioară pentru pornirea de pe loc. Bateriile cu gel pot susține descărcarea fără deteriorări și oferă o durată de viață mai lungă decât bateriile alimentate în mod obișnuit. Există și o versiune cu un singur set de baterii cu gel disponibil. Bateriile cu gel pot dura de 10-15 ori mai mult decât bateriile alimentate în mod obișnuit.

Un somn confortabil în cabina Volvo Trucks

Funcționare la ralanti zero. Fără griji

Nu mai trebuie să lăsați motorul să funcționeze la ralanti în cursul nopții sau să verificați starea bateriilor în mijlocul nopții. Astfel vă puteți bucura de un somn liniștit, iar bateriile de pornire vor avea suficientă energie atunci când veți avea nevoie de ea.

Tabel cu ciclurile de încărcare ale sistemului Dual Battery

Durată de exploatare

Bateriile cu gel își mențin capacitatea de încărcare chiar și după sute de cicluri complete de descărcare și încărcare.

Sistemul Dual Battery se automonitorizează

Automonitorizare. Astfel încât să nu vă faceți griji

Sistemul supraveghează nivelurile de încărcare pentru a preîntâmpina descărcarea completă. Toate dispozitivele auxiliare se vor opri treptat și veți primi astfel un avertisment înainte ca pornirea de pe loc să fie periclitată.

Alegeți nivelul de energie

Optimizați-vă capacitatea de încărcare, există trei niveluri principale ale sistemelor de baterii disponibile pentru autocamionul dumneavoastră Volvo FH16.

Tip Putere
Sistem cu o singură baterie plumb-acid 170 sau 225 Ah
Sistem cu o singură baterie cu gel 210 Ah
Sistem Dual Battery Plumb-acid de 75 Ah pentru pornirea de pe loc + gel de 210 Ah pentru locuirea în cabină
Găsiți dealerul local

Vreți să rămâneți conectat?

Dealerul dumneavoastră Volvo Trucks știe mai multe despre stocarea dublă a energiei.

Găsiți dealerul local