Videoclip în care sunt explicate promisiunile Contractului Volvo Gold

Cheia constă în unitatea Telematics Gateway

Autocamion Volvo conectat prin Telematics Gateway

Planificare de service mai inteligentă

Cu Contractul Volvo Gold, operațiile de service nu prejudiciază disponibilitatea. Prin unitatea Telematics Gateway, atelierul de service are acces la datele despre motor, kilometraj, consumul de combustibil și starea părților esențiale ale autocamionului în timp ce vă aflați pe șosea. Aceasta înseamnă că nu veți fi chemat pentru întreținere decât dacă autocamionul dumneavoastră chiar are nevoie. De asemenea, veți fi avertizat privitor la o problemă înainte ca aceasta să vă scoată în afara șoselei și, odată ajuns la atelierul de service, totul va fi pregătit. În acest mod, nici banii, nici timpul dumneavoastră nu se vor risipi.

Tehnician Volvo la birou

Întreținere de rutină efectuată în orice loc

Unele lucrări de întreținere nu necesită o vizită la atelier. Cu Funcțiile online, un tehnician poate accesa de la distanță vehiculul dumneavoastră pentru a calibra consumul de combustibil afișat, dimensiunea rezervorului de combustibil (dacă ați montat rezervoare suplimentare) și limita de viteză pe care o preferați. Este chiar posibil să activați funcția indicatorului de sarcină de la distanță. Este suficient să vă opriți pentru câteva minute pe marginea drumului și să-i permiteți tehnicianului virtual să se ocupe de tot.

Butonul Volvo Action Service

Asistență rutieră remarcabilă

Opriri neplanificate au loc mereu, de aceea, contractul Volvo Gold include serviciul Volvo Action Service On Call. Trebuie doar să apăsați butonul VAS de pe panou și veți fi conectat la un operator care vorbește limba dumneavoastră. Va identifica poziția exactă a autocamionului și va accesa codurile de defecțiune. În câteva minute, către dumneavoastră va pleca un autovehicul de service cu mecanicul, instrumentele și piesele potrivite pentru caz. Fără timp pierdut. Fără resurse risipite.

De ce Volvo Action Service este special
Contactați-ne

Doriți să aflați mai multe informații?

Contactați reprezentantul Volvo Trucks și aflați cum puteți să atingeți disponibilitate maximă.

Contactați-ne