Șasiul Volvo FL este extraordinar pentru montarea suprastructurilor

Rapid și flexibil

Șasiul Volvo FL poate fi comandat în configurație standard sau specificată pentru toate cerințele și suprastructurile. Designul cu forme pătrate, robust și rigid, permite o carosare mai simplă. Pe cadru pot fi montate suporturi pentru suprastructuri. Iar Volvo Bodybuilder Instructions (VBI) accelerează acest proces. Veți obține astfel un autocamion potrivit perfect pentru afacerea dumneavoastră, în cel mai rapid și economic mod posibil.

Volvo Bodybuilder Instructions
O gamă întreagă de punți față care nu necesită întreținere

Punți față care nu necesită întreținere

În funcție de cerințele dumneavoastră privind încărcătura, există o gamă de punți față diferite, care nu necesită întreținere. Capacitatea de încărcare variază între 4,0 și 7,1 de tone. Puntea față motoare pentru Volvo FL cu tracțiune pe patru roți are o capacitate de încărcare de 5,6 tone.

Productivitate înaltă datorită Sistemului electronic de comandă

Încărcare rapidă și ușoară

Sistemul electronic de comandă (ECS) poate fi utilizat pentru a controla ajustarea înălțimii șasiului în cazul suspensiei pneumatice, prin intermediul comutatoarelor de pe panoul de bord sau al unei telecomenzi. Acest lucru înseamnă posibilitatea de încărcare rapidă și eficientă la orice înălțime.  

Alegeți dintre suspensia pneumatică sau pe arcuri cu foi

Alegeți suspensia

În funcția de sarcina pe punte, optați pentru suspensie pneumatică, suspensie cu arcuri cu foi sau o combinație a celor două tipuri de suspensie.

Roți adecvate pentru fiecare încărcătură

Selectați roțile

Dacă alegeți un motor D5K, veți avea nevoie de jante de 17,5 sau 19,5 inchi. Pentru autocamioanele mai grele cu motoare cu 6 cilindri, optați pentru 19,5 sau 22,5.

Sistem de frânare controlat electronic (EBS)

Volvo FL este echipat cu sistem de frânare pneumatic ce dispune de discuri ventilate atât în față, cât și în spate. Sistemul de frânare controlat electronic (EBS) asigură un răspuns mai rapid și mai sigur la frânare și reduce uzura frânelor. Sistemul include ABS și Coordonarea sistemului de frânare care utilizează diferitele sisteme de frânare ale autocamionului pentru a realiza o frânare uniformă și a reduce uzura anvelopelor și a frânelor. Pachetul EBS extins include și o caracteristică de menținere în rampă.

VT

Începeți să configuraţi

Vizitați un centru Volvo Trucks pentru a discuta despre opțiunile de configurare pentru autocamionul Volvo FL sau Volvo FL 4x4 perfect.

Contactaţi-ne