Volvo FL: un adevărat membru al familiei Volvo

Membru al familiei

Designul aerodinamic, ușor rotunjit. Liniile și elementele grafice îndrăznețe. Farurile în formă de V reprezentând sigla Volvo. Poate că autocamionul Volvo FL este mai mic decât frații săi puternici, pentru transport de cursă lungă, dar nu încape îndoială că fac parte din aceeași familie. Vă prezentăm un adevărat membru al familiei Volvo.

Noul aspect al autocamionului Volvo FL

O marcă a distincției

Noul model al autocamionului Volvo FL este caracterizat prin ridicarea clasicei sigle Volvo de pe grilă într-o poziție mai înaltă și mai proeminentă. Acest lucru creează impresia unui parbriz mai mare, șoferul pare „mai aproape” de șosea, iar autocamionul pare mai puțin intimidant în traficul aglomerat.  

Designul aerodinamic al noului Volvo FL

Să treacă aerul

Modelul dinamic, ușor rotunjit al autocamionului Volvo FL reduce rezistența aerului, crescând manevrabilitatea și economisind combustibil. Cu modelul distinctiv sub formă de fagure, grila frontală îmbunătățește admisia aerului, ceea ce facilitează o răcire mai bună a motorului și procesul de tratare ulterioară a gazelor de eșapament.

Volvo FL 4x4, pentru drumuri dificile

Să observăm detaliile specifice

Fiind proiectate special pentru Volvo FL 4x4, dungile specifice diferențiază acest model de variantele similare cu tracțiune pe două roți. De asemenea, acestea îi conferă o personalitate aparte și îl fac să se remarce în mulțime.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

VT

V-a atras atenția?

Vizitați un centru Volvo Trucks pentru a vedea de aproape stilul autocamionului Volvo FL.

Contactaţi-ne