Scaunul reproiectat pentru Volvo FL este acum și mai sigur

Stați relaxat. Cuplați centura. Fiți în siguranță.

Scaunul ranforsat și sistemul de ancorare al acestuia minimizează mișcarea în față în cazul unui accident. Suportul pentru gât a fost reproiectat pentru a menține capul nemișcat și bine protejat. Iar centura de siguranță încorporată asigură rezistență superioară în caz de impact. După ce ați acoperit aspectele legate de siguranță, tot ce vă rămâne este să alegeți culoarea centurii, negru sau roșu săritor în ochi?

Cabină ranforsată pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți participanți la trafic

Protecție de două ori mai rezistentă

Întreaga cabină Volvo FL a fost ranforsată cu o cantitate suplimentară de 31 de kilograme de oțel, pentru a vă proteja în cazul în care sunteți implicat într-un accident. Pentru a reduce riscul rănirii într-o coliziune, tabloul de bord, volanul și comenzile sunt lipsite de margini ascuțite.

Sistemele de protecție anti-împănare pe autocamionul Volvo FL

Protejați-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur

Sistemele de protecție anti-împănare față și spate sunt concepute să împiedice blocarea vehiculelor mai mici sub autocamion în cazul unei coliziuni, reducând riscul de vătămare a pasagerilor. Iar Programul nostru electronic de stabilitate reduce în mod eficient riscul de derapaj și de răsturnare. În situații riscante, acesta intervine instantaneu prin reducerea puterii motorului și prin aplicarea frânelor separat pe fiecare roată a autocamionului și a remorcii.

Citiți mai multe despre sistemele noastre de siguranță
Oferă cele mai bune posibilități de a vedea și de a fi văzut

Vizibilitate sporită

Vedeți totul printr-un parbriz mai mare. Ajustați câmpul vizual cu ajutorul oglinzilor exterioare controlate electronic sau manual. Navigați pe străzi înguste cu ușurință, cu ferestrele laterale suplimentare. Și supravegheați încărcătura prin lunetă.

Bara de protecție din trei piese a autocamionului Volvo FL

Bară de protecție din trei bucăți

Colțurile de oțel asigură o rezistență excepțională la impact a barei de protecție, reducând riscul de avarii și reparațiile costisitoare. În cazul unui accident, părțile separate izolează impactul, iar dumneavoastră va trebui să înlocuiți doar secțiunile deteriorate.

Volvo FL cu un sistem de alarmă avansat, controlat de la distanță

Un sistem sigur

Sistemul de alarmă cuprinzător, modern, controlat de la distanță vă ajută să păstrați autocamionul Volvo FL în siguranță. Activat ușor în cazul musafirilor nepoftiți care încearcă să deschidă ușile sau să umble la vehicul, vă oferă un plus de siguranță atunci când sunteți departe de autocamion.

Răsfoiți echipamentele de siguranță opționale de la Volvo

Caracteristici suplimentare de siguranță opționale

Aveți nevoie de oglinzi exterioare încălzite? Un kit de prim ajutor? Sau de vopsea protectoare pe parbriz? Vă putem echipa autocamionul Volvo FL cu toate caracteristicile de siguranță suplimentare de care aveți nevoie.

VT

Protejat împotriva pericolelor

Experimentați personal cea mai rezistentă cabină din clasa sa. Vizitați un centru Volvo Trucks pentru un drive test.

Contactaţi-ne