Noile motoare cu consum eficient de combustibil pentru Volvo FL

Motorul urban

Autocamionul Volvo FL este echipat cu un motor recent proiectat. Eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, cu o curbă de cuplu mai largă și mai plată, cu acumulare mai rapidă de putere (chiar și la turații mici), asigură un răspuns rapid, viteză medie ridicată și manevrabilitate excelentă. Ca să puteți parcurge mediul urban mai eficient și să respectați programul.

Faceți cunoștință cu motoarele D5K și D8K
Cutia de viteze I-Sync economisește combustibil

I-Sync – simplu, puternic, cu un consum eficient

Sistemul I-Sync de transmisie automată cu 6 viteze cu care este echipat Volvo FL că asigură că sunteți întotdeauna în treapta de viteză corectă. Mai puține schimbări ale treptelor de viteză înseamnă reducerea consumului de combustibil și a emisiilor. Iar, datorită uzurii reduse a ambreiajului, scad și costurile de întreținere.

Faceți cunoștință cu I-Sync
Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și primiți un consilier personal pe probleme de combustibil

Consiliere combustibil: reducere constantă

Atingeți-vă mereu obiectivele privind economia de combustibil. Vedeți cum deveniți din ce în ce mai eficient. Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și veți primi un consilier personal pe probleme de combustibil. Cu ajutorul analizei periodice, al recomandărilor profesionale și al asistenței directe, veți economisi combustibil rapid, perfecționându-vă în fiecare an.

Cât ați putea economisi cu Consiliere combustibil?
Sporiți eficiența consumului de combustibil cu Dynafleet și instruirea pentru șoferi

Descoperiți puterea datelor

Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%.

Dynafleet: monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru inteligent de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet >

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri Volvo de instruire pentru șoferi >

VT

Porniți cu dreptul

Reprezentanţii Volvo Trucks sunt experţi în economia de combustibil. De ce nu îi rugați să vă ajute?

Contactaţi-ne