Știm ce se întâmplă pe teren. Știm cum arată accidentele. De aceea, facem foarte multe teste suplimentare, care nu sunt cerute de legislație.

Carl Johan Almqvist

Director pentru siguranța traficului și a produselor, Volvo Trucks

Interior

Sistemul de siguranță al scaunelor Volvo FL

Sistemul de siguranță al scaunelor

În interiorul Volvo FL vă veți simți bine protejați. Sistemul de ancorare a scaunelor și întreaga structură a cabinei au fost ranforsate și au trecut toate testele riguroase la care sunt supuse cabinele noastre. 

Testul de alcoolemie Volvo FL

Test de alcoolemie

Șoferilor le este interzis consumul de alcool. Testul de alcoolemie poate fi montat din fabrică și transmite un mesaj clar pentru șoferi și clienții serviciilor de transport cu privire la cât de mult luați în serios problema siguranței în trafic. 

Cabina pentru echipaj Volvo FL

Cabină pentru echipaj

În interiorul cabinei pentru echipaj a Volvo FL, o echipă de până la 7 oameni se poate simți protejată. Desigur, cabina pentru echipaj este testată la fel de riguros ca toate cabinele noastre. 

Centură de siguranță integrată Volvo FL

Centură de siguranță integrată

Aproape jumătate dintre toate accidentele de autocamioane pot fi evitate prin folosirea unei centuri de siguranță – un aspect de care merită să vă amintiți când porniți data viitoare la drum. În cazul autocamionului Volvo FL, acestea sunt integrate în structura scaunelor. 

Exterior

Sistemul de protecție anti-împănare Volvo FL

Sisteme de protecție anti-împănare

Integrată în partea din față, din spate sau pe laterale – pentru protecția celorlalți participanți la trafic în cazul producerii unei coliziuni. Sistemul împiedică prinderea sub autocamion a unor vehicule de mai mici dimensiuni. 

Iluminare Volvo FL

Iluminare

Am integrat luminile de poziție față și luminile de zi. Prin urmare, unitatea oferă o iluminare inteligentă prin intermediul unui pachet compact. Autocamionul rămâne vizibil pentru ceilalți participanți la trafic. 

Vizibilitatea completă Volvo FL

Vizibilitate în toate direcțiile

Plasarea optimă a oglinzilor, parbrizul generos, cu marginea inferioară coborâtă, și ferestrele de mari dimensiuni în portiere vă permit să vedeți tot ceea ce se întâmplă în jurul autocamionului. Acest lucru este esențial pentru operațiunile derulate în condiții de siguranță în regiunile urbane. 

Sistemele de siguranță activă Volvo FL

Sisteme de siguranță activă

Camionul vă va veni în ajutor. Faceți o scurtă trecere în revistă a sistemelor active de siguranță Volvo Trucks aflate în uz. 

Discuție despre siguranța Volvo FL

Ce se întâmplă dacă?

Directorul pentru siguranța traficului și a produselor dezvăluie secretele sistemelor noastre de siguranță activă și modul lor de funcționare.

VT

Tratați siguranța cu seriozitate

Un centru Volvo Trucks este gata să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță din dotarea autocamionului Volvo FL.

Contactaţi-ne