Autocamionul FL este conectat la un atelier de service Volvo de la distanță

Contract Volvo Gold

Autocamionul Volvo FL este disponibil cu un Contract de service Gold. Aceasta înseamnă că sistemele esențiale ale autocamionului dumneavoastră vor fi conectate și monitorizate de la distanță de un atelier Volvo. Iar acest lucru înseamnă că veți fi chemat pentru un serviciu doar atunci când autocamionul dumneavoastră chiar are nevoie de el. Micile probleme pot fi identificate înainte de a deveni mari. Lucrările de întreținere și reparațiile pot fi realizate în perioadele de inactivitate programate. Prin urmare, autocamionul dumneavoastră va petrece mai puțin timp în atelier și mai mult timp pe drum.

Faceți cunoștință cu Contractele de Service Volvo
Volvo FL și Volvo Action Service

Volvo Action Service

Aveți nevoie de asistență rutieră? Formați numărul serviciului Volvo Action Service și vi se va face legătura cu un coordonator de caz în câteva secunde. Apoi, tehnicianul potrivit, cu instrumentele potrivite, va porni către dumneavoastră, la orice oră, în orice zi, oriunde v-ați afla.

Mai multe despre Volvo Action Service
Volvo FL cu caracteristici de siguranță inovatoare

Mai puține accidente. Disponibilitate mai mare.

Suntem obsedați de siguranță. Ne definește. Și este un factor principal la proiectarea oricărui autocamion Volvo. Mai puține accidente înseamnă mai mult timp pe drum pentru autocamionul dumneavoastră. Caracteristicile de siguranță inovatoare ale autocamionului Volvo FL protejează autocamionul, șoferul și pe ceilalți participanți la trafic.

Caracteristici care salvează vieți
VT

Doriți mai multă disponibilitate?

Un reprezentant Volvo Trucks știe totul despre creșterea disponibilității.

Contactaţi-ne