VT

Mai ușor pentru carosieri

Suporturile de carosare, designurile diferite ale părții din spate și Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri) scutesc carosierii de eforturi inutile și economisesc timp.

Aflați mai multe despre interfața de carosare
VT

Manevrabilitate de nivel înalt

Autocamionul Volvo FM se bazează pe aceeași platformă pentru șasiu ca și Volvo FH și Volvo FH16. Sistemele de suspensie și stabilizatoarele îmbunătățite asigură manevrabilitatea unui autoturism. Există opțiunea de echipare cu direcție dinamică Volvo, care vă permite să controlați direcția precis și fără eforturi la orice viteză.

Aflați despre manevrare
VT

Tandem cu punte liftabilă.

Autocamionul dumneavoastră Volvo FM este disponibil acum cu cea mai recentă caracteristică Tandem cu punte liftabilă, care permite decuplarea și ridicarea punții motoare din ultima poziție din spate atunci când autocamionul nu este încărcat. La fel ca în cazul unei punți portante, această funcție îmbunătățește considerabil raza de bracaj și reduce consumul de combustibil.

Mai multe despre Tandem cu punte liftabilă
VT

Mai puțin înseamnă mai mult

Prin optimizarea specificațiilor standard, precum autotractorul 4x2, am redus considerabil greutatea autocamionului, acesta fiind cu 75 de kilograme mai ușor față de variantele anterioare. Beneficiați astfel de o sarcină utilă mai mare și de un consum mai eficient al combustibilului.

VT

Sarcină mai mare. Marjă mai mare.

Sarcini grele? Nicio problemă. Volvo FM a fost proiectat pentru sarcini mari pe punte. Suspensia față cu arcuri cu foi poate gestiona acum până la 10 tone pe o singură punte. Și până la 20 de tone pe punți față duble. Astfel, marjele dumneavoastră de profit cresc, simplificând gestionarea încărcăturilor grele sau distribuite neuniform.

VT

Cinci punți – direct din fabrică

Transportați încărcături grele? Puteți opta pentru un autocamion cu 5 punți direct din fabrică. Veți obține autocamionul mai rapid. Nu există costuri de reconstrucție. Și veți primi un autocamion cu omologare de tip completă. De asemenea, veți beneficia de garanție integrală și asistență Volvo post-vânzare, ceea ce vă poate reduce costurile de exploatare de termen lung.

Aflați despre configurația noastră cu cinci punți 10x4
VT

Configurați-l. Conduceți-l.

Reprezentantul Volvo Trucks vă poate prezenta diversele opțiuni de configurare. Vă va da și cheile autocamionului ca să-i testați manevrabilitatea.

Contactaţi-ne