Este un autocamion prietenos, sigur și harnic.

Jonas Sandström

Designer exterior, Volvo Trucks

Volvo FM pentru transporturi regionale și distribuție urbană

Design urban

Este puternic. Aerodinamic. Și construit pentru șosea. Dar Volvo FM se simte în largul lui și pe străzile urbane. Este mai puțin agresiv decât unii dintre colegii săi robuști. Și mai puțin înalt. De aceea, este ușor pentru pietoni, bicicliști și conducătorii de autoturisme să stabilească un contact vizual cu șoferul. Iar acest lucru înseamnă călătorii mai fericite și mai sigure. 

Liniile aerodinamice ale noului Volvo FM

Membru al familiei

Regândit. Reproiectat. Remodelat. Și mai familiar ca oricând. Cu liniile aerodinamice și farurile în formă de V, este evident că Volvo FM face parte din familie. Însă a păstrat caracteristicile care au făcut modelul anterior atât de îndrăgit. Și, dacă e să ne luăm după noua grilă îndrăzneață, a primit și o porție de caracter.

Noul autoșasiu Volvo FM cu suprastructură tip cutie

Cabină de dormit cu plafon coborât

Aveți nevoie de capacitate mai mare? Utilizați spațiul de deasupra plafonului cabinei joase de dormit. Montată pe șasiul foarte jos, la doar 261,5 centimetri de la șosea până la plafon, aceasta eliberează un spațiu mare pentru transporturile de automobile și alte aplicații pentru care înălțimea contează.

Mai multe despre cabina de dormit cu plafon coborât

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră. Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

VT

Volvo FM

Acum este momentul să vă familiarizați din nou cu Volvo FM. Reprezentantul Volvo Trucks vă va arăta de aproape fiecare caracteristică.

Contactaţi-ne