O cabină cu plafon coborât nu înseamnă că trebuie sacrificat confortul șoferului

Ajustare posibilă pentru 1,39 metri

Dacă transportați automobile, aveți nevoie de un autocamion jos. Deoarece, pentru a face loc unui automobil suplimentar, este nevoie de multe ori de câțiva centimetri. Cabina de dormit cu plafon coborât a noului Volvo FM este mai coborâtă ca niciodată – doar 2,61 metri cu specificația corectă. Dacă trebuie să vă mențineți în cadrul limitei europene de 4 metri, vă rămân până la 1,39 metri pentru încărcătură.

S-a terminat cu antenele care se înalță pe acoperiș

Un plafon degajat

Ca să profitați de înălțimea redusă a cabinei, nu trebuie să aveți nimic pe plafon. Prin urmare, toate antenele de pe Volvo FM pot fi mutate: antena WLAN poate fi mutată pe raftul din față, antena pentru telefon pe tabloul de bord, iar antenele pentru colectarea taxelor de drum, pentru radio FM și CB și cea pentru Dynafleet pot fi montate în părțile laterale ale cabinei.

Intrați în cabina cu plafon coborât FM

Urcați, coborâți

Dacă urcați și coborâți din cabină toată ziua, în fiecare zi, atunci acest lucru trebuie să fie ușor de făcut. Pentru autocamionul Volvo FM, datorită șasiului foarte jos, treapta de acces este la doar 26 cm de sol, în funcție de dimensiunea și marca anvelopelor. Ușa se deschide la 90 de grade, iar mânerele opționale de susținere vă ajută să urcați cu ușurință.

Dimensiunile cabinei cu plafon coborât FM

Cum se completează detaliile

A. Cabină
B. Cadru
C. Suspensie
D. Anvelope 355/50 (încărcat)

VT

Optați pentru plafonul coborât

Vizitați sau apelați un reprezentant Volvo Trucks dacă ați optat pentru cabina de dormit cu plafon coborât. Va fi încântat să v-o prezinte.

Contactaţi-ne