Vizionați videoclipul pentru a afla mai multe despre Telematics Gateway

Cheia constă în unitatea Telematics Gateway

Permiteți ca atelierul de service să monitorizeze îndeaproape starea autocamionului dumneavoastră, de la distanță.

Planificare de service mai inteligentă

Cu Contractul Volvo Gold, operațiile de service nu prejudiciază disponibilitatea. Prin unitatea Telematics Gateway, atelierul de service are acces la datele despre motor, kilometraj, consumul de combustibil și starea părților esențiale ale autocamionului în timp ce vă aflați pe șosea. Aceasta înseamnă că nu veți fi chemat pentru întreținere decât dacă autocamionul dumneavoastră chiar are nevoie. De asemenea, veți fi avertizat privitor la o problemă înainte ca aceasta să vă scoată în afara șoselei și, odată ajuns la atelierul de service, totul va fi pregătit. În acest mod, nici banii, nici timpul dumneavoastră nu se vor risipi.

Funcții online: acces la distanță la tehnicieni

Întreținere de rutină efectuată în orice loc

Unele lucrări de întreținere nu necesită o vizită la atelier. Cu Funcțiile online, un tehnician poate accesa de la distanță vehiculul dumneavoastră pentru a calibra consumul de combustibil afișat, dimensiunea rezervorului de combustibil (dacă ați montat rezervoare suplimentare) și limita de viteză pe care o preferați. Este chiar posibil să activați funcția indicatorului de sarcină de la distanță. Este suficient să vă opriți pentru câteva minute pe marginea drumului și să-i permiteți tehnicianului virtual să se ocupe de tot.

Un buton VAS să pune în contact direct cu serviciul de asistență rutieră corect.

Asistență rutieră remarcabilă

Contractul Volvo Gold include serviciul Volvo Action Service On Call. Trebuie doar să apăsați butonul VAS de pe panou și veți fi conectat la un operator care vorbește limba dumneavoastră. Va identifica poziția exactă a autocamionului și va accesa codurile de defecțiune. În cel mai scurt timp către dumneavoastră va pleca un autovehicul de service cu mecanicul, instrumentele și piesele potrivite pentru caz. Fără timp pierdut. Fără resurse risipite.

De ce Volvo Action Service este special
VT

Porniți la drum. Și rămâneți pe drum.

Contactați un centru service Volvo Trucks și aflați cum puteți să atingeți disponibilitate maximă.

Găsiți un centru service Volvo Trucks