Șasiuri care pot fi configurate ușor pentru fiecare operație de transport

Cât este de flexibil?

Foarte. Rezervoarele de combustibil pot fi montate pe orice parte. Putem schimba poziția cutiilor de scule, a rezervoarelor de combustibil și de AdBlue. Lungimea cadrului din spate poate fi ajustată în trepte de 50 mm. Oferim o gamă foarte largă de ampatamente. Putem să ajustăm totul din fabrică pentru a îndeplini cu exactitate specificațiile dumneavoastră.

Vedeți configurația șasiului
Șasiu personalizat din fabrică pentru Volvo FM

Garanție din fabrică

Autocamionul dumneavoastră Volvo FM va fi unic. Imediat după ce îl comandați, fabrica va optimiza specificațiile. Pentru aplicații în condiții extreme, șasiul poate fi personalizat în fabrica noastră. Toate acestea cresc calitatea, reduc timpul de așteptare și vă asigură o garanție mai acoperitoare – pachetul complet Volvo.

Volvo Bodybuilder Interface simplifică totul

Cablaj inteligent

Interfața pentru carosare a autocamionului Volvo FM îi permite carosierului să acceseze sistemul electric al autocamionului pentru a configura funcțiile Pe lângă faptul că furnizează energie pentru echipamentele auxiliare, interfața permite șoferului să controleze echipamentele, atât de la panoul de bord, cât și de la telecomandă.

Mai multe despre Bodybuilding Interface
Volvo FM cu capacitate mărită de sarcină pe punte

Economie pe punte

Am crescut capacitatea de sarcină pe punte pentru ca autocamionul Volvo FM să fie și mai flexibil. Șasiul jos și opțiunile de configurații pentru punți vă vor ajuta să găsiți soluția optimă, care vă va permite să acceptați sarcini pe care concurenții nu le pot prelua și să obțineți profituri mai mari din cele deja acceptate.

VT

Atât de multe opțiuni

Volvo FM este atât de flexibil, încât puteți să îl configurați exact așa cum aveți nevoie. Reprezentantul Volvo Trucks vă va ajuta să găsiți combinația perfectă pentru dumneavoastră.

Contactaţi-ne