Motoare diesel Volvo Euro 6 cu consum eficient de combustibil

Motoarele cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Motoarele noastre au fost meticulos proiectate pentru a economisi combustibil fără a compromite performanțele. Am optimizat geometria camerei de combustie. Am proiectat unități injectoare amplasate pe verticală, central. Am crescut nivelul de umplere...

Putem continua să vorbim la nesfârșit despre reușitele noastre în domeniul tehnologiei. Ceea ce contează cel mai mult la aceste inovații este diferența care se observă în rezultatele dumneavoastră. Și față de mediu.

Faceți cunoștință cu motoarele noastre
Cutia de viteze I-Shift pentru un consum eficient de combustibil

Sistemul I-Shift: simplu, de încredere și foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

I-Shift maximizează performanța și eficiența, monitorizând și răspunzând la diverși factori precum greutatea vehiculului, înclinarea drumului, viteza și accelerația. Reduce consumul de combustibil cu până la 5%, comparativ cu o cutie de viteze manuală. În combinație cu tehnologia I-Roll de exploatare a inerției, economiile pot crește până la 7%. Tehnologia este foarte ușor de utilizat.

Faceți cunoștință cu I-Shift
I-See Poate reduce consumul de combustibil cu până la 5 %

I-See – priviți cum scade factura de combustibil

Când conduceți, sistemul I-See utilizează informațiile despre înclinarea drumului pentru a gestiona turația și treptele de viteză ale autocamionului în modul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Profitând de energia cinetică a autocamionului, sistemul permite reducerea consumului de combustibil cu până la 5%.

Anvelopele corecte și geometria a acestora permit economisirea combustibilului

Aliniați roțile. Creșteți economiile.

Dacă utilizați anvelopele potrivite, cu o presiune adecvată și o aliniere corectă a roților și punților, puteți reduce consumul de combustibil cu până la 14%. Conform studiilor noastre, roțile și punțile nu sunt corect aliniate la două din trei autocamioane din Europa. Prin urmare, cu un mic efort, aveți multe de câștigat.

Serviciul Consiliere combustibil ajută la reducerea consumului

Consiliere combustibil: reducere constantă

Atingeți-vă mereu obiectivele privind economia de combustibil. Vedeți cum deveniți din ce în ce mai eficient. Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și veți primi un consilier personal pe probleme de combustibil. Cu ajutorul analizei periodice, al recomandărilor profesionale și al asistenței directe, veți economisi combustibil rapid, perfecționându-vă în fiecare an.

Cât ați putea economisi cu Consiliere combustibil?
Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%.

Descoperiți puterea datelor

Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%. 

Dynafleet: monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru inteligent de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet>

 

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri de instruire pentru șoferi Volvo>

 

Sistemele aerodinamice pot economisi combustibil și pot reduce emisiile

Pachet aerodinamic

Pachetul aerodinamic poate spori economia de combustibil cu până la 8%. Cu ajutorul acestui pachet se reduc turbulențele, se minimizează rezistența aerului și se deviază vântul din zona remorcii. Realizează economii de combustibil și bani și reduce emisiile de CO2, ceea ce este extraordinar pentru mediu.

VT

Porniți cu dreptul

Secretul consumului de combustibil constă în a face acest lucru corect de la început. Reprezentantul Volvo Trucks este expert în economia de combustibil. De ce nu îl rugați să vă ajute?

Contactaţi-ne