Întregul sistem de suspensie a fost revizuit și ajustat. Fiecare element a fost înlocuit, modernizat sau îmbunătățit pentru a crește manevrabilitatea.

Niklas Fröjd

Expert în dinamica vehiculelor, Volvo Trucks

Volvo FM cu stabilitate îmbunătățită la viraje

Stabil ca un tren

Reproiectarea sistemului de suspensie față cu arcuri cu foi reduce forțele de rulare și îmbunătățește considerabil stabilitatea direcției, sporind sentimentul de control în orice situație. Suspensia față îmbunătățită reduce numărul de corecții necesare ale cursului de rulare, de aceea, autocamionul vă urmează pe autostradă și în curbele cele mai strânse.

Volvo FM cu supravirare redusă

Forțe de control

Am transformat și suspensia pneumatică spate. Designul patentat Volvo are stabilizatoare în fața punții care nu lasă forțele nedorite ale drumului să se transfere asupra cadrului. De asemenea, designul împiedică forțele remorcii să determine supravirarea autocamionului atunci când intră într-o curbă. 

Volvo FM, „The Epic Split”

Direcție Dinamică Volvo

Cel mai important echipament de la lansarea servodirecției. Direcția dinamică Volvo utilizează „cuplul variabil” pentru a corecta deplasările direcției și pentru a furniza cuplu suplimentar atunci când este nevoie. Rezultatul constă în stabilitate perfectă la viteze mari, control total la viteze mici și tensiune considerabil redusă asupra mușchilor.

VT

Nu vă cerem să ne credeți pe cuvânt.

Testați manevrabilitatea excelentă.

Contactaţi-ne