Direcția Dinamică Volvo reduce tensiunea exercitată asupra gâtului, spatului și umerilor șoferului cu până la 85%

Direcție Dinamică Volvo

Am revoluționat experiența condusului. Are stabilitatea unui tren la viteze ridicate. Control fără efort la viteze reduse. Și precizie perfectă în marșarier. Direcția dinamică Volvo crește forța de rulare cu până la 85%, reducând considerabil presiunea asupra gâtului, spatelui și umerilor.

Direcție Dinamică Volvo
Direcție Dinamică Volvo

I-Shift – cea mai inteligentă cutie de viteze din lume

Simplu, fiabil și foarte eficient, sistemul I-Shift a transformat lumea autocamioanelor. Șoferii o apreciază, deoarece nu are ambreiaj greu de apăsat și nici schimbător greu de manevrat, iar fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată. De asemenea, economisește combustibil până la 5%, prin urmare, este apreciată și de operatori.

Treceți la I-Shift
Noul Volvo FM înseamnă sarcini utile mai mari

Numeroase autocamioane au luat în greutate. Nu și în acest caz. Prin programul nostru de optimizare a greutății, Volvo FM a scăpat de 75 de kilograme fără a compromite nimic, deoarece programul este adaptat la utilizarea fiecărui autocamion.

Atunci când greutatea brută a autocamionului se apropie de 18 tone, un kilogram în plus în autotractor poate reduce sarcina utilă cu trei kilograme, datorită contrabalansării. Acest lucru înseamnă că pierderea în greutate a autocamionului Volvo FM valorează de trei ori mai mult ca potențial de sarcină utilă, adică 225 de kilograme în plus. Ceea ce aduce productivitate mai mare. Iar fiecare cursă este mai profitabilă.

Mediul perfect pentru șofer oferit de noul Volvo FM

Mediul perfect pentru lucru și odihnă

Din momentul în care intrați în autocamionul Volvo FM (utilizând treapta de acces foarte joasă), până când încheiați activitatea, totul a fost proiectat pentru ca dumneavoastră să fiți mai productiv pe drum. Și să vă simțiți mai bine la sfârșitul zilei.

Priviți în interiorul cabinei
Dynafleet ajută la maximizarea productivității

Dynafleet: maximizați productivitatea

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

Explorați Dynafleet
VT

Productivitate mai mare

Contactați un reprezentant Volvo Trucks. Vă va ajuta să parcurgeți fiecare kilometru cu maximum de eficiență.

Contactaţi-ne