Specificațiile cabinei pentru Volvo FM

  • Dimensiuni cabină
  • Caracteristici cabină

  

Dimensiuni cabină

Cabină de zi

Cabina de zi (FM-DAY) oferă șoferului un mediu de lucru confortabil și ergonomic. Înălțime interioară 157 centimetri: 114 centimetri la tunelul motor.

Cabină de dormit

Cabina de dormit (FM-SLP) oferă condiții de relaxare optime pe timp de noapte pentru o persoană. Înălțime interioară 157 centimetri: 114 centimetri la tunelul motor.

Cabină de dormit cu plafon coborât

Cabina de dormit cu plafon coborât (FM-LSLP) permite extinderea suprafeței de transport deasupra cabinei. Înălțime interioară 147 centimetri: 104 centimetri la tunelul motor.

Cabină Globetrotter

Cabina Globetrotter (FM-HSLP) oferă condiții confortabile de odihnă pe timp de noapte pentru maxim două persoane. Cabina este prevăzută cu un spațiu de depozitare suplimentar pe verticală. Înălțime interioară 196 centimetri: 153 centimetri la tunelul motor.

Cabină Globetrotter LXL

Cabina Globetrotter LXL (FM-XHSL) oferă condiții confortabile de odihnă pe timp de noapte pentru maxim două persoane. Cabina oferă spațiu de depozitare suplimentar pe verticală. Înălțime interioară 210 centimetri: 167 centimetri la tunelul motor.

 

Caracteristici cabină

Suspensie în 4 puncte cabină
Alegeți dintre suspensia integrală cu arcuri elicoidale și amortizoare sau suspensie pneumatică integrală cu control automat pentru nivelul șasiului. 

Prize de aer
Priză de aer amplasată pe partea stângă, cu opțiuni de amplasare în partea superioară sau cea inferioară a cabinei. Priza de aer frontală este, de asemenea, disponibilă.

Culori cabină
Aproximativ peste 650 de culori din care puteți alege.

Scaunul șoferului
Alegeți dintre cele trei niveluri diferite de confort: Standard, Confort și Deluxe. Fiecare variantă poate fi comandată cu tapițerie opțională. Cursa pe orizontală a scaunului este de 200de milimetri și de 100 de milimetri pe verticală. Scaunul șoferului este prevăzut în echiparea standard cu tetieră, spătar reglabil și rabatabil, reglare pe verticală și orizontală, suport lombar reglabil și reglare pentru unghiul scaunului. 

Scaunul pasagerului
Puteți alege dintre două niveluri: Standard și Confort. Ambele variante pot fi comandate cu tapițerie opțională. Sunt echipate standard cu tetiere. 

Paturi
Patul de jos măsoară 70x200 de centimetri.
Saltea de 16 centimetri cu arcuri separate și confort excelent. Puteți alege dintre trei variante: moale, semi-tare și tare.
Sunt disponibile două opțiuni de protecție pentru saltea, care îmbunătățesc confortul și facilitează strânsul mai rapid al patului. 
Dimensiuni pat superior varianta confort: 70x190 centimetri sau 60x190 centimetri

 

Spații de stocare în interior
Spațiul de deasupra parbrizului include două compartimente de depozitare cu uși culisante, precum și patru sloturi ISO, din care unul este rezervat pentru tahograf. Sub patul din cabina de dormit și cabina Globetrotter veți găsi două compartimente mari de depozitare, accesibile din exterior, iar în zona de dormit se află două spații de depozitare pentru reviste și obiecte mici. Panoul de bord conține patru spații deschise de depozitare, o cutie mică de depozitare, un compartiment cu slot DIN, un compartiment sub formă de pâlnie și un suport pentru sticle.

Spații de stocare în exterior
Spațiul de depozitare accesibil din exterior se află în spatele scaunului șoferului și al pasagerului.

Trapă de plafon
Cabina este echipată cu o trapă de plafon care se poate deschide la 50 de milimetri. La interior, există un parasolar perforat, care are, de asemenea, rol de plasă pentru insecte atunci când trapa este deschisă. Trapa de plafon poate fi acționată manual sau electric (opțional).

Volan
Volanul este disponibil în două dimensiuni: diametru de 450 de milimetri sau 500 de milimetri, în funcție de specificația autocamionului. Volanul poate fi reglat la 90 de milimetri în adâncime și la 28 de grade în înclinare. Volanul este disponibil cu sau fără airbag. Comenzile integrate în volan oferă o utilizare sigură și confortabilă a sistemului de control al vitezei de croazieră, claxonului, telefonului și a funcțiilor de pe ecranul cu informații pentru șofer și de pe ecranul secundar cu informații.


Sistem de climatizare
Două sisteme de climatizare care acoperă toate nevoile dumneavoastră:

  • Sistem de aer condiționat controlat manual (MCC).
  • Sistem de aer condiționat cu control automat al temperaturii (ECC/ECC2). 

Sistemul de climatizare poate fi completat, de asemenea, cu aeroterme de parcare pentru cabină și motor.

Tapițerie scaun

Robust Material textil, material textil/vinilin sau piele
Dinamic. Material textil, material textil/vinilin sau piele
Modern Pluș sau piele
Toate scaunele Comfort sunt disponibile și în versiuni cu ventilație.

Tapițerie perete

Robustă Vinilin
Dinamic. Stofă
Modernă Stofă
VT

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.

Contactaţi-ne