Volvo FM: promisiunea unei disponibilități de 100% cu noul contract Gold

Disponibilitate maximă garantată

Design de înaltă calitate, componente de cea mai bună calitate, service superior și o vastă rețea de asistență. Dacă adăugați tehnologia noastră telematică și contractul Volvo Gold, beneficiați garantat de disponibilitate maximă. Acest lucru înseamnă că autocamionul va fi întotdeauna disponibil când aveți nevoie de el. Dacă nu, vă vom pune la dispoziție un alt autocamion sau vă vom compensa financiar.

Creșteți disponibilitatea.
telematics

UNITATEA TELEMATICS GATEWAY, TEHNICIANUL DE LA BORD

Cu ajutorul acestei tehnologii inteligente, atelierul are acces la informațiile despre motor, kilometraj și consumul de combustibil. De asemenea, tehnicienii pot să vadă codurile active de defecțiune și să monitorizeze starea componentelor esențiale (frâne, ambreiaj, baterie etc). În acest fel, se va reduce numărul de opriri neplanificate. Iar atelierul va fi complet pregătit de intervenție atunci când sosiți, pentru ca dumneavoastră să vă reluați drumul în cel mai scurt timp posibil.

Volvo Action Service: disponibil prin simpla apăsare a unui buton

Volvo Action Service On-Call – doar apăsați butonul

O oprire neplanificată în pustietate? Apăsați butonul VAS On-Call și veți fi conectat la un operator care vorbește limba dumneavoastră (autocamionul verifică naționalitatea cartelei în tahograful digital). Operatorul va cunoaște locația dumneavoastră exactă, numărul șasiului și va transmite tehnicianului codurile active de defecțiune. Stați pe loc, ajutorul este în drum spre dumneavoastră.

Obțineți un buton VAS
Volvo FM cu caracteristici de siguranță inovatoare

Mai puține accidente. Mai multă disponibilitate.

Suntem obsedați de siguranță. Ne definește. Și este un factor principal la proiectarea oricărui autocamion Volvo. Mai puține accidente înseamnă mai mult timp pe șosea pentru autocamionul dumneavoastră (și pentru șofer). Caracteristicile de siguranță inovatoare ale autocamionului Volvo FM protejează autocamionul, șoferul și pe ceilalți participanți la trafic.

Caracteristici care salvează vieți
VT

Doriți disponibilitate maximă?

Un reprezentant Volvo Trucks știe totul despre creșterea disponibilității. Faceți-i o vizită sau dați-i un telefon.

Contactaţi-ne