Gigantul construcțiilor

Robust, solid și foarte puternic.

Volvo FMX este cel mai robust autocamion pe care l-am construit vreodată. Iar acest lucru se vede. Partea frontală este solidă și foarte puternică. Este și inteligent. Am utilizat materiale rezistente la izbituri și am proiectat panouri pe care le puteți înlocui chiar dumneavoastră. Prin urmare, veți petrece mai puțin timp în atelier și mai mult timp la lucru.

Interiorul autocamionului Volvo FMX în care apare volanul

Nimic nu vă va distrage atenția. Totul a fost conceput pentru a vă ajuta să vă îndepliniți sarcinile. Acesta este interiorul cabinei autocamionului Volvo FMX. Linii armonioase, instrumente inteligente și un scaun frumos proiectat. Și foarte mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră. În plus, o culoare care nu se murdărește ușor, pe care am numit-o Raven.

Vedere laterală a autocamionului FMX de pe șosea

Eficiență integrată a combustibilului

Motorul optimizat. Controlul tracțiunii activat automat Șasiul care realizează economie de combustibil. Sistemul de transmisie inteligent. Eficiența consumului de combustibil este integrată în Volvo FMX.

Cât ați putea economisi?
Proiectat pentru rezistență și robustețe

Putere pură

Mai impozant. Mai rezistent. Mai puternic. Volvo FMX este cel mai robust autocamion pe care l-am fabricat vreodată.

Aflați cât este de robust autocamionul Volvo FMX
Disponibilitate crescută. un autocamion care lucrează mult

Disponibilitatea este principiul nostru călăuzitor

Perioadele de inactivitate reduc profitul. De aceea, tot autocamionul Volvo FMX a fost conceput astfel încât să fie activ pe șantier, acolo unde îi este locul.

Cum am reușit acest lucru
Construit pentru mobilitate. autocamionul Volvo FMX la lucru

Mobilitate excepțională

Sistem de control automat al tracțiunii Direcție Dinamică Volvo. Bun venit într-o nouă eră a mobilității autocamioanelor pentru construcții.

Crearea mobilității
Caracteristicile proiectate ale autocamionului Volvo FMX vă ajută să sporiți productivitatea

Cum creșteți eficiența șoferilor?

Am proiectat un șasiu special pentru condiții dificile. Am dezvoltat o mobilitate care crește confortul în timpul condusului. Și ajutăm șoferii să-și perfecționeze abilitățile de a conduce pe terenuri accidentate.

Productivitate mai mare
VT

Descoperiți Volvo FMX în detaliu

Puneți o întrebare. Căutați o piesă. Rezervați un serviciu. Configurați autocamionul ideal. Totul se întâmplă la un centru Volvo Trucks.

Contactaţi-ne