Tandem cu punte liftabilă

Șasiul pentru construcții

Suspensia pneumatică spate minimizează vibrațiile, revoluționând confortul la volan și reducând la minimum uzura autocamionului. Controlul automat al tracțiunii vă oferă tracțiune pe toate roțile atunci când aveți nevoie și îmbunătățește eficiența consumului de combustibil și manevrabilitatea atunci când nu aveți nevoie de tracțiune.

Apoi, aveți la dispoziție funcția Tandem cu punte liftabilă, care vă oferă tracțiunea și capacitatea de încărcare a punții motoare tandem, împreună cu manevrabilitatea și eficiența unei singure punți motoare. Iar dacă aveți nevoie să preluați activități foarte dificile, autocamionul FMX poate fi echipat cu cinci punți din fabrică, economisind timpul și costurile pentru carosare.

Vedeți toate noile caracteristici ale autocamionului Volvo FMX

Configurația flexibilă pentru șasiu

Configurația șasiului autotractorului Volvo FMX

Șasiu autotractor

1. Cutia pentru baterii (BBOX-L)
Cu 300 mm mai în față comparativ cu versiunea anterioară, oferind o creștere cu 100-120 litri a capacității rezervoarelor de combustibil.

2. Cutia pentru baterii (BBOX-EF)
Amplasată opțional în partea din spate, între lonjeroanele șasiului.

3. Rezervorul AdBlue
Un rezervor de 50 de litri poate fi montat deasupra cadrului, în spatele cabinei, oferind o capacitate suplimentară pentru combustibil (ADTP-BC).

4. Modulatorul de producere a aerului
Amplasarea sa între lonjeroanele șasiului creează mai mult spațiu pentru echipamentele montate pe șasiu, cum ar fi rezervoarele de combustibil. Amplasare opțională în spate, între lonjeroanele șasiului.

Prezentarea configurației șasiului

Șasiu rigid

1. Spațiu liber pe cadru
Pachetul șasiului poate fi deplasat înspre partea din spate, oferind spațiu pentru picioarele macaralei și alte echipamente. (FAA10 – aprox. 500 de milimetri; FAA20 – aprox. 600 de milimetri).

2. Rând de orificii pe cadru pentru carosier
Rândul superior de orificii este rezervat carosierului. Toate suporturile prezintă un decalaj și un distanțier de 8 milimetri. Nu se utilizează nituri.

3. Pregătirea pentru macara
Plăcile macaralei de pe șasiu pot fi montate din fabrică.

4. Suspensie pneumatică spate și consolă spate scurtă
Consola din spate poate fi mai scurtă datorită unei bare stabilizatoare reproiectate, montate în fața punții motoare; aceasta reprezintă un avantaj pentru diverse aplicații precum: construcții, echipamente de asfaltare și suprastructuri interschimbabile.

Contactaţi-ne

Faceți o tură

Singura modalitate în care puteți testa cu adevărat șasiul autocamionului Volvo FMX este să vă urcați la volanul acestuia.

Contactaţi-ne