Pe măsură ce-l folosești, camionul devine tot mai bun.

Asok George

Designer exterior, Volvo Trucks

Caracteristicile de proiectare suplimentează rezistența: Volvo FMX prezintă garda la sol

Mai impozant. Mai performant. Mai rezistent.

Toate elementele familiare ale autocamionului Volvo FMX sunt prezente, dar au fost îmbunătățite. Bara de protecție este mai robustă și mai mare, la fel ca și barele de protecție din colțuri. Dispozitivul de tractare central este fabricat din fontă și poate trage până la 32 de tone. Iar noile faruri sunt poziționate mai sus, unde există o probabilitate mai mică de a fi deteriorate.

Panourile caroseriei Volvo FMX sunt proiectate pentru a fi scoase și înlocuite cu ușurință

Un design care economisește timp

Observați clemele accesibile ale barelor de protecție din colțuri și panourile caroseriei. Acestea evidențiază aspectul robust al autocamionului și, în plus, puteți să le înlocuiți rapid chiar și dumneavoastră. Toate acestea fac parte din filosofia noastră: adăugăm funcționalitate și valoare pentru a reduce timpul petrecut în atelierul de service.

Bara de protecție a autocamionului Volvo FMX: rezistentă și practică

Partea frontală – o chestiune de disponibilitate

Bara de protecție din oțel acoperită cu un strat de polipropilenă a fost construită pentru a rezista la aproape orice obiect pe care l-ați arunca în ea (sau la orice impact). Două tipuri de protecție sunt disponibile pentru farurile puternice Bi-Xenon. Iar un scut de protecție gros de 3 milimetri protejează dedesubtul autovehiculului. De aceea, Volvo FMX nu dă înapoi din fața niciunei activități.

Aflați mai multe despre partea din față
Treaptă de acces Volvo FMX

Proiectat pentru construcții

Ca șofer de șantier, trebuie să urcați și să coborâți din cabină de multe ori. Treapta de acces joasă și rabatabilă vă ajută să faceți aceste operații mai repede, iar designul antiderapant vă asigură siguranța. Brațele subțiri pentru oglinzi asigură vizibilitate excelentă în față, iar priza de aer amplasată sus optimizează vizibilitatea în spate. Și nu vă îngrijorați dacă parbrizul este murdar de noroi. Este suficient să vă urcați pe partea frontală a cabinei și să-l ștergeți. Fiecare detaliu a fost conceput pentru mediul în care vă desfășurați activitatea.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

VT

Bruscați-l un pic

Loviți-l cu piciorul. Urcați-vă pe bara de protecție. Loviți farurile. Un reprezentant Volvo Trucks vă va demonstra cât de rezistent este autocamionul Volvo FMX.

Contactaţi-ne