Culoare Volvo FMX

Nu este negru. Este Raven.

Am conceput o culoare sofisticată negru-maro special pentru interiorul autocamionului Volvo FMX. Și am numit-o Raven. Nu se pătează atât de ușor, de aceea, este perfectă pentru șantierul de construcții.

Panou de bord Volvo FMX

Informații ușor de vizualizat

Pe panoul de bord, informațiile esențiale sunt amplasate în centru-față, iar comenzile mai rar utilizate se află mai departe. Comutatoarele flexibile vă permit să amplasați funcțiile dorite cât mai aproape de volan.

Funcții Volvo FMX

Funcții aflate la îndemână

Diverse funcții au fost mutate de pe manete pe comenzile integrate în volan. Sunt grupate în mod logic, potrivit funcțiilor lor, și ușor de accesat cu degetele.

Spațiu de depozitare generos

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră

Spațiile de depozitare generoase situate în față, sub pat, în spate și în exterior pot fi adaptate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Un dulap cu uscare electrică poate fi montat pe patul superior sau pe peretele cabinei, fiind o modalitate rapidă de uscare a hainelor, prosoapelor și pantofilor.

De asemenea, există numeroase compartimente în jurul dumneavoastră, pe care le puteți utiliza pentru diverse lucruri, cum ar fi documentele. Tava încorporată în partea de sus a panoului de bord este perfectă pentru tot felul de obiecte mici. Există spațiu pentru pixuri, telefon și o priză USB. Există chiar și un suport pliabil pentru sticle.

Volan Volvo FMX

Volan superb

Noul volan este ușor de reglat, oferindu-vă spațiu generos pentru genunchi. Designul ergonomic oferă diverse posibilități de prindere, așadar este confortabil toată ziua. Pentru o ambianță mai luxoasă, puteți alege varianta de volan îmbrăcat în piele.

Noul scaun al șoferului

Scaun remarcabil

Noul scaun pentru șofer oferă susținere excelentă, îmbunătățește cursa și spațiul pentru picioare; poate fi reglat cu 20 de centimetri în față sau în spate și cu 10 centimetri pe verticală. Puteți alege între patru modele diferite de tapițerie și vă veți simți mai confortabil ca oricând.

Un pat de jos spațios

Un mod inteligent de a dormi

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește somnul doar pentru că vă petreceți toată noaptea în cabină. Patul de jos are o lățime de 70 cm, este echipat cu arcuri de 16 cm și este oferit cu diferite niveluri de rigiditate. Puteți să controlați luminile interioare, ceasul deșteptător, aeroterma de parcare, sistemul audio, geamurile și încuietorile, totul fără să vă dați jos din pat.

Sisteme de servicii pentru Volvo FMX

Sistemul de servicii și infotainment

Navigare ușor de utilizat, Dynafleet, comunicare îmbunătățită și divertisment audio de calitate. Sistemul integrat Volvo Trucks pentru servicii și infotainment reunește aceste caracteristici într-o interfață unică – un ecran tactil de șapte inchi. Îl puteți acționa manual, prin comenzi vocale și prin butoanele de pe volan.

Regândiți-vă viața la bord.

Sistemele ușor de folosit Volvo FMX

Ușor de utilizat

Simplificați controlul serviciilor și infotainmentului. Și vă veți bucura de beneficii: o experiență mai bună, mai sigură pentru șoferi, navigație simplificată și gestionarea mai eficientă a flotei.

Acest sistem face legătura dintre unitatea audio și unitatea de divertisment din cabină, pe de o parte, și funcțiile Dynafleet și de navigație, pe de altă parte.

Integrarea serviciilor și infotainmentului înseamnă că acestea sunt ușor de acționat. Atingeți ecranul, acționați butoanele de pe volan sau folosiți-vă vocea. Orice vi se potrivește cel mai bine.

Prezentare generală interioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a interiorului cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră

VT

Urcați-vă în el și îndrăgostiți-vă

Pentru prezentarea cabinei autocamionului Volvo FMX, contactați un reprezentant Volvo Trucks. Va fi încântat să v-o prezinte.

Contactaţi-ne