Volvo FMX cu tracțiune integrală pentru o tracțiune excelentă

Preluați controlul

Activarea blocării diferențialului poate fi selectată automat sau manual – per punte sau pentru toate punțile motoare. Toate diferențialele pot fi blocate în timpul condusului. Astfel, obțineți controlul atunci când aveți nevoie să mențineți autocamionul în mișcare.

Folosind blocarea diferențialului doar atunci când este nevoie, veți reduce la minimum uzura transmisiei – economisind combustibil și minimizând perioadele de inactivitate. 

Volvo FMX cu tracțiune integrală este furnizat acum cu ATC ca dotare standard

Conceput pentru pante abrupte

Noua punte față motoare este proiectată pentru un cuplu foarte ridicat și încărcături grele. A fost montată cu 100 mm mai în față decât la modelele anterioare, asigurând un unghi de atac cu adevărat practic și util la urcarea pantelor abrupte (28° cu punte față motoare și anvelope de dimensiunea 13R22.5). 

Volvo FMX cu o linie aerodinamică a părții inferioare

Totul este protejat

Garda la sol este un factor important pentru noi. Și pentru dumneavoastră. Prin urmare, am amplasat barele transversale și longitudinale aliniate cu puntea, în interiorul carcasei punții. Și am asigurat protecția camerelor de frânare și a rezervoarelor de combustibil pe șasiu, pentru ca nimic să nu vă împiedice deplasarea peste bușteni, pietre și stânci.

Contactaţi-ne

Testați tracțiunea integrală

Activați o singură punte sau activați-le pe toate. Un reprezentant Volvo Trucks vă va arăta cum să faceți acest lucru. Restul depinde de dumneavoastră.

Contactaţi-ne