Volvo FMX cu punte portantă directoare, amplasată în spatele punții motoare

Abordați curbele în ritmul dumneavoastră

Trebuie să distribuiți încărcătura pe mai multe punți? Punțile față duble sunt ideale pentru acest lucru. Aveți nevoie de o singură punte? Vă prezentăm puntea Tridem și cea mai mică rază de bracaj pe care ați realizat-o vreodată.

Puntea portantă directoare amplasată în spatele punții motoare îmbunătățește productivitatea

Tridem

Configurația 8x4 cu o singură punte față prezintă suspensie spate cu boghiu Tridem, iar puntea portantă amplasată în spatele punții motoare este acționată hidraulic. Rezultatul constă în manevrabilitate excelentă și rază de bracaj nemaiîntâlnit de mică. Prin urmare, petreceți mai puțin timp pentru manevrele de oprire, întoarcere și deplasare în marșarier și mai mult timp pentru a conduce efectiv.

Boghiul tridem are, de asemenea, mai multe avantaje. Puntea portantă ridicată din spatele punții motoare contribuie la reducerea uzurii anvelopelor și la optimizarea consumului de combustibil. Presiunea optimizată a punții spate pe fiecare punte se traduce printr-o tracțiune mai bună (datorită suspensiei pneumatice). Iar dumneavoastră puteți ajusta distribuția sarcinii pe punți pentru o tracțiune mai bună.

Punțile față directoare duble pentru sarcini mari în partea din față

Punți față duble

Când transportați o sarcină mare (sau înaltă) în față, cum ar fi o suprastructură cu macara sau cu pompă pentru beton, configurația 8x4 cu două punți față și boghiu motor asigură manevrabilitatea de care aveți nevoie.

Experimentați manevrabilitatea autocamionului Volvo FMX cu mai multe punți directoare

Întoarceți aici

Vreți să știți cât de strâns puteți să întoarceți? Veniți la un centru Volvo Trucks și testați manevrabilitatea excelentă.

Contactaţi-ne