Bara de protecție Volvo FMX este acoperită cu polipropilenă

Bara de protecție de două ori mai rezistentă

Bara de protecție din oțel de înaltă calitate este rezistentă. Atât de rezistentă, încât ați putea să treceți printr-o movilă de pietriș și abia să observați vreo deteriorare. De asemenea, are un strat gros de polipropilenă care protejează bara de protecție.

Aceasta este alcătuită din trei părți și este prevăzută cu șuruburi ușor accesibile care vă permit să înlocuiți singur orice piese deteriorate – economisind un drum la atelierul de service și crescând disponibilitatea.

Sistemul de protecție anti-împănare față protejează pasagerii vehiculului

Sistemul de protecție anti-împănare față (FUPS)

Toată partea frontală inferioară are o construcție similară unei cutii. Părțile separate funcționează împreună pentru a o face incredibil de robustă și rezistentă în cazul unei coliziuni frontale cu un automobil. Sistemul de protecție anti-împănare față a fost proiectat pentru protecția pasagerilor din automobil, rulându-se înapoi și absorbind parțial forța coliziunii.

Scutul de protecție protejează suplimentar motorul și reduce crearea vârtejurilor de praf

Scutul de protecție

Condusul pe teren accidentat poate fi periculos pentru motor. De aceea, autocamionul Volvo FMX este echipat cu un scut de protecție opțional, reproiectat, de 3 milimetri, care protejează baia de ulei, furtunurile și radiatorul motorului. Toate componentele ce pot fi deteriorate în timpul rulării pe teren accidentat sunt protejate, chiar și la deplasarea în marșarier. Iar dacă lucrați într-un mediu cu mult praf, scutul reduce și vârtejurile de praf create sub autocamion.

Contactaţi-ne

Examinaţi autocamionul Volvo FMX

Începeți cu partea frontală. Dar, pe măsură ce examinați autocamionul Volvo FMX, veți afla de ce este cel mai robust autocamion pe care l-am construit vreodată. Solicitați cheile de la un reprezentant Volvo Trucks.

Contactaţi-ne