Motoarele Volvo FMX au fost meticulos proiectate pentru a economisi combustibil

Motoarele cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil

Motoarele noastre au fost meticulos proiectate pentru a economisi combustibil fără a compromite performanțele. Am optimizat geometria camerei de combustie. Am proiectat unități injectoare amplasate pe verticală, central. Am crescut nivelul de umplere...

Putem continua să vorbim la nesfârșit despre reușitele noastre în domeniul tehnologiei. Ceea ce contează cel mai mult la aceste inovații este diferența care se observă în rezultatele dumneavoastră. Și față de mediu.

Faceți cunoștință cu motoarele noastre
Control automat al tracțiunii maximizează eficiența consumului de combustibil.

Sistem de control automat al tracțiunii

Aveți nevoie de o punte motoare față. Dar cercetările noastre au arătat că o utilizați doar în 2–5% din timp. În rest, risipiți combustibil. Control automat al tracțiunii vă ajută să îmbunătățiți eficiența consumului de combustibil. Atunci când nu aveți nevoie de tracțiunea suplimentară, sistemul decuplează automat puntea față, reducând consumul de combustibil utilizat.

Descoperiți Sistemul de control automat al tracțiunii
Sistemul I-Shift vă poate aduce economii de până la 5% comparativ cu o cutie de viteze manuală

Sistemul I-Shift: simplu, de încredere și foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil

I-Shift maximizează performanța și eficiența, monitorizând și răspunzând la diverși factori precum greutatea vehiculului, înclinarea drumului, viteza și accelerația. Cuplat la un motor diesel Volvo, sistemul reduce consumul de combustibil cu până la 5% prin comparație cu o cutie de viteze manuală.

Dar acum, transmisia I-Shift a fost ranforsată și actualizată, pentru a corespunde nevoilor de utilizare în aplicații dificile. În plus, este disponibilă pentru toate configurațiile de punți, inclusiv pentru autocamioane cu punte față motoare.

Faceți cunoștință cu I-Shift
Consiliere combustibil – proiectată pentru economii

Consiliere combustibil: reducere constantă

Atingeți-vă mereu obiectivele privind economia de combustibil. Vedeți cum deveniți din ce în ce mai eficient. Abonați-vă la serviciul Consiliere combustibil și vi se va aloca un consilier personal pe probleme de combustibil. Cu ajutorul analizei periodice, al recomandărilor profesionale și al asistenței directe, veți economisi combustibil rapid, perfecționându-vă în fiecare an.

Cât ați putea economisi cu Consiliere combustibil?
Dynafleet și instruirea conlucrează pentru eficiența utilizării combustibilului

Descoperiți puterea datelor

Aplicația Dynafleet și cursurile de instruire pentru șoferi vă pot ajuta să faceți economie de combustibil de până la 7%. 

Dynafleet: monitorizați eficiența consumului de combustibil

Vă prezentăm sistemul nostru inteligent de management al flotei. Monitorizați performanțele autocamioanelor și șoferilor în timp real și vizualizați clasamentele generate automat în funcție de eficiența consumului de combustibil. Apoi faceți comparații, identificați tendințele și implementați modificări profitabile, care economisesc combustibil.

Explorați Dynafleet

Instruirea șoferilor: modificări mici, economii mari

Cursul nostru de condus eficient vă ajută să profitați la maximum de fiecare picătură de combustibil. Face parte din programul Volvo Trucks de perfecționare a șoferilor, abordarea sistematică având rezultate dovedite care creează șabloane de utilizare eficientă a combustibilului și economii sustenabile pe termen lung, fiind cel mai eficient în combinație cu rapoartele Dynafleet.

Cursuri de instruire pentru șoferi Volvo

VT

Să se facă economie de combustibil

Secretul consumului de combustibil constă în a face acest lucru corect de la început. Reprezentanţii Volvo Trucks sunt experţi în economia de combustibil. De ce nu îi rugați să vă ajute?

Contactaţi-ne