Direcția Dinamică reduce oboseala la minimum – ducând tot greul în condiții de condus dificile

Direcție Dinamică Volvo

Înainte. Virați. Înapoi. Virați. Dacă manevrarea autocamionului pe un șantier de construcții ar fi atât de ușoară! În condiții dificile și locuri strâmte, gâtul, spatele și umerii preiau tot greul. Sau, mai bine zis, duceau. Cu direcția dinamică Volvo, denivelările sunt neutralizate înainte ca efectul lor să vă afecteze mușchii. Puteți să rotiți volanul cu un singur deget, reducând oboseala cu până la 85%.

Încercați Direcția Dinamică Volvo
Transmisia I-Shift este perfectă pentru terenuri dificile

I-Shift – cea mai inteligentă cutie de viteze din lume

Simplu, fiabil și foarte eficient, sistemul I-Shift este cel mai îndrăgit sistem de transmisie pe care l-am creat. Terenurile dificile devin ușor de abordat, vă ajută să manevrați autocamionul fără efort, reduce riscul de a rămâne blocat și economisește combustibil până la 5%.

Dar acum, transmisia I-Shift a fost ranforsată și actualizată, pentru a corespunde nevoilor de utilizare în aplicații dificile. În plus, este disponibilă pentru toate configurațiile de punți, inclusiv pentru autocamioane cu punte față motoare.

Treceți la I-Shift
Dynafleet oferă date în timp real despre autocamioanele dumneavoastră, crescând rentabilitatea

Dynafleet: maximizați productivitatea

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

Explorați Dynafleet
Aflați cum puteți să valorificați la maximum autocamionul Volvo FMX pentru lucrul în construcții

Perfecționați-vă abilitățile

Condusul autocamionului pe un șantier de construcții este o muncă de profesionist, unde cel mai mult contează abilitățile adecvate. În cadrul cursului „Lucrul în construcții”, care face parte din programul Volvo Trucks pe perfecționare a șoferilor, aceștia își vor îmbunătăți tehnica de condus. Cursul vă ajută, de asemenea, să utilizați la maximum caracteristicile autocamionului pentru rularea pe terenuri accidentate și să obțineți rezultate mai bune. Iar timpul petrecut pe șantier va fi cât se poate de productiv.

„Lucrul în construcții”, desigur
Șasiul inteligent ajută la creșterea productivității

Șasiul inteligent

Un șasiu vă poate ajuta să fiți mai productiv? Acesta poate. Suspensia pneumatică spate GRAS-G2 asigură o gardă la sol nemaiîntâlnită de 300 de milimetri, iar dedesubtul autocamionului este protejat atât de bine, încât doar cei mai mari bolovani vor putea să vă încetinească. Tracțiunea îmbunătățită și vibrațiile reduse asigură un condus mai rapid și mai confortabil, care poate crește productivitatea cu o viteză media mai mare cu până la 10km/h.

Explorați șasiul
Capacitatea mai mare de încărcare economisește bani pentru dumneavoastră

Încărcătură suplimentară

Una dintre cele mai eficiente metode de a îmbunătăți productivitatea este creșterea capacității de sarcină. Așadar, am crescut capacitatea suspensiei față de la 18 tone la 20 de tone. Iar dacă aveți nevoie să transportați încărcături extrem de grele, puteți obține acum configurații cu cinci punți direct din fabrică, economisind timpul și costurile pentru carosare.

Aflați mai multe despre configurațiile cu cinci punți
Piesele originale Volvo mențin longevitatea autocamionului și vă ajută să lucrați mai eficient

Componente productive

Piesele originale Volvo mențin calitatea Volvo a autocamionului. Cu ajutorul lor, autocamionul rămâne pe șantier mai mult timp, funcționează mai eficient, iar dumneavoastră lucrați cu mai mult spor. Cu o rețea de ateliere în 140 de piețe din lume, cu sisteme complexe de logistică care asigură livrări la timp, nu veți fi niciodată departe de piesele de care aveți nevoie.

Explorați Piesele Originale Volvo
VT

Productivitate maximă

Contactaţi-ne