Specificațiile cabinei pentru Volvo FMX

  • Dimensiuni cabină
  • Caracteristici cabină

  

Dimensiuni cabină

Cabină de zi

Cabina de zi (FMX-DAY) oferă șoferului un mediu de lucru confortabil și ergonomic. Înălțime interioară 157 centimetri: 114 centimetri la tunelul motor.

Cabină de dormit

Cabina de dormit (FMX-SLP) oferă condiții de relaxare optime pe timp de noapte pentru o persoană. Înălțime interioară 157 centimetri: 114 centimetri la tunelul motor.

Cabină Globetrotter

Cabina Globetrotter (FMX-HSLP) oferă condiții confortabile de odihnă pe timp de noapte pentru maxim două persoane. Cabina oferă spațiu de depozitare suplimentar pe verticală. Înălțime interioară 196 de centimetri, 153 de centimetri la tunelul motor.

Cabină pentru echipaj

Cabina pentru echipaj oferă spațiu amplu pentru mai mulți pasageri suplimentari, până la 7 persoane. Înălțime interioară 1.590 milimetri

Caracteristici cabină

Suspensie în 4 puncte cabină

Alegeți dintre suspensia integrală cu arcuri elicoidale și amortizoare sau suspensie pneumatică integrală cu control automat pentru nivelul șasiului.

Prize de aer

Priză de aer amplasată pe partea stângă, disponibilă în versiunile pentru partea superioară sau inferioară a cabinei.

Culori cabină

Alegeți din aproximativ 650 de variante. 

Scaun șofer

Două opțiuni diferite: Standard și Confort. Ambele variante pot fi comandate
cu tapițerie opțională. Cursa pe orizontală a scaunului este de 200
de milimetri și de 100 de milimetri pe verticală. Scaunul șoferului este prevăzut în echiparea standard cu tetieră, spătar reglabil și rabatabil, reglare pe verticală și orizontală, suport lombar reglabil și reglare pentru unghiul scaunului.

Scaun pasager

Sunt disponibile două niveluri diferite: Standard și Confort. Ambele variante pot fi comandate cu tapițerie opțională. Scaunele pasagerilor sunt prevăzute standard cu tetiere.

Paturi

Patul de jos măsoară 70x200 centimetri. Saltea de 16 centimetri cu arcuri separate și nivel de confort excelent. Trei opțiuni de rigiditate: moale, semi-tare și tare. De asemenea, sunt disponibile două opțiuni de protecție pentru saltea: se îmbunătățește confortul și se facilitează strânsul mai rapid al patului. Dimensiuni pat superior varianta confort: 70x190 centimetri sau 60x190 centimetri (opțiune pentru cabina Globetrotter).

 

 

 

 

Spații de depozitare în cabină

Spațiul de deasupra parbrizului include două compartimente de depozitare cu uși culisante, precum și patru sloturi ISO, din care unul este rezervat pentru tahograf. În cabina de dormit și în cabina Globetrotter, există sub pat două compartimente mari de depozitare, care sunt accesibile din exterior. În zona de dormit, există două spații de depozitare pentru reviste și obiecte mici. În panoul de bord, există patru spații deschise de depozitare, o cutie mică de depozitare, un compartiment cu slot DIN, un compartiment sub formă de pâlnie și un suport pentru sticle.

Spații de depozitare în exterior

Spațiul de depozitare care este accesibil din exterior se află în spatele scaunului șoferului și al pasagerului.

Trapă de plafon

Cabina este echipată cu o trapă de plafon care se poate deschide la 50 de milimetri. La interior, există un parasolar perforat, care are, de asemenea, rol de plasă pentru insecte atunci când trapa este deschisă. Trapa de plafon este acționată manual.

 

Volan

Volanul este disponibil în două dimensiuni: diametru de 450 de milimetri sau 500 de milimetri, în funcție de specificațiile autocamionului. Volanul
poate fi reglat până la 90 de milimetri în adâncime, iar unghiul
se poate ajusta până la 28 de grade. Volanul este disponibil cu sau fără airbag. Comenzile integrate în volan oferă o utilizare sigură și confortabilă a sistemului de control al vitezei de croazieră, claxonului, telefonului și a funcțiilor de pe ecranul cu informații pentru șofer și de pe ecranul secundar cu informații.

Sistem de climatizare

Pentru a satisface toate cerințele, sunt disponibile două sisteme de climatizare:

• Sistem de aer condiționat controlat manual (MCC).

• Sistem de aer condiționat cu control automat al temperaturii (ECC/ECC2).

Sistemul de climatizare poate fi completat, de asemenea, cu aerotermă de parcare

pentru cabină și motor.

 

 

Tapițerie scaun

Robustă
Material textil, material textil/vinilin sau piele
Dinamic. Material textil, material textil/vinilin sau piele
Modernă
Pluș sau piele
Toate scaunele Comfort sunt disponibile și în versiuni cu ventilație.  

Tapițerie perete

Robustă Vinilin
Dinamic. Stofă
Modernă Stofă

Descărcare

Specificații cabină

Descărcați specificațiile complete ale cabinei în format PDF. Descărcare(PDF, 1.7 MB)
Contact

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.

Contactaţi-ne